Στην Μπάνβιτ ο Ιτούδης

itoudis_banvit_01-07 Ο Έλληνας προπονητής έχει καταξιωθεί πλέον στην Ευρώπη κι αυτό είναι εμφανές, καθώς ακόμα ένας επιτυχημένος κόουτς θα δοκιμάσει τις τύχες του εκτός συνόρων. Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο νέος προπονητής της Μπάνβιτ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 χρόνων με οψιόν για ακόμη ένα. itoudis_banvit_01-07 Ο Έλληνας προπονητής έχει καταξιωθεί πλέον στην Ευρώπη κι αυτό είναι εμφανές, καθώς ακόμα ένας επιτυχημένος κόουτς θα δοκιμάσει τις τύχες του εκτός συνόρων. Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο νέος προπονητής της Μπάνβιτ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 χρόνων με οψιόν για ακόμη ένα.

Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό θα αντικαταστήσει τον Ορχούν Ενέ, ο οποίος είχε τις τύχες του συλλόγου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο 5 φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τους «πράσινους» γίνεται ο πρώτος ξένος προπονητής στην ιστορία της Μπάνβιτ!
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: «Υπόσχομαι πως θα δουλέψουμε πάρα πολύ. Μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα και τα όνειρά μας πραγματικότητα. Αυτό που μπορεί να περιμένει ο κόσμος της ομάδας είναι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να παρουσιάζουμε μια καλή εικόνα»

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software