Καλύτερη όλων η εθνική μπάσκετ

| Έλληνες του Εξωτερικού

zouros2 Η εθνική ομάδα μπάσκετ της Γεωργίας, την οποία οδήγησε στην τελική φάση του Eurobasket 2017 ο Ηλίας Ζούρος, ψηφίστηκε ως η καλύτερη εθνική ομάδα της χώρας για το 2016 και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση από τον υπουργό αθλητισμού, Tariel Khechikashvili. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε τη Γεωργία στην πρόκριση μέσα από τον προκριματικό γύρο τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ΣΤ ομίλου.

zouros1 Η εθνική ομάδα μπάσκετ της Γεωργίας, την οποία οδήγησε στην τελική φάση του Eurobasket 2017 ο Ηλίας Ζούρος, ψηφίστηκε ως η καλύτερη εθνική ομάδα της χώρας για το 2016 και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση από τον υπουργό αθλητισμού, Tariel Khechikashvili. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε τη Γεωργία στην πρόκριση μέσα από τον προκριματικό γύρο τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ΣΤ ομίλου.

Κάπως έτσι ο Ηλίας Ζούρος αναμένεται να γίνει ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα καθοδηγήσει εθνική ομάδα (πλην της Ελληνικής) σε τελική φάση πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας τεχνικός που καθοδηγεί δύο ομοσπονδιακά συγκροτήματα σε τελική φάση μετά τον Παναγιώτη Γιαννάκη (Ελλάδα, Κίνα).

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software