Ο Μεσίνα "θυσιάστηκε"

| Δελτία Τύπου

etore Συνέντευξη Τύπου για να δικαιολογήσει την απόφαση του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο Έτορε Μεσίνα, που τόνισε ότι το έκανε για "το καλό της ομάδας".

Ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε μετά από 1 1/2 χρόνο στον πάγκο της "Βασίλισσας" μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σιένα.

Και το Σάββατο δήλωσε: "Το τελευταίο διάστημα η ομάδα σταμάτησε να παίζει μπάσκετ. Όταν πολεμάς για αυτούς και δουλεύεις σκληρά στις προπονήσεις, περιμένεις από τους παίκτες σου να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Δεν το είδα όμως. Ελπίζω αυτό που έγινε, να δώσει στην ομάδα μια αίσθηση ωριμότητας και υπευθυνότητας, κάτι που λείπει για να γίνει η Ρεάλ κορυφαία στην Ευρώπη. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Θυσιάζω ένα συμβόλαιο ενάμιση χρόνου και την ευκαιρία να λάβω μέρος σε ένα ακόμη φάιναλ φορ. Ίσως μια μέρα επιστρέψω εδώ. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Το σκεφτόμουν αυτό τις τελευταίες εβδομάδες και κατά το παιχνίδι με τη Σιένα πήρα την απόφασή μου"

Και κατέληξε με ένα παράπονο: "Ξέρω ότι πολλοί χάρηκαν με αυτή την κατάληξη".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software