Ευχές για το 2014 με πρωταγωνιστή τον Έλληνα προπονητή

| Δελτία Τύπου

pitta_1 Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (Δευτέρα 6 Ιανουαρίου) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου "Intercontinental". Πλήθος προπονητών έδωσε το παρών, ενώ τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στους τεχνικούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Γιώργο Μπαρτζώκα και Αργύρη Πεδουλάκη. pitta_1 Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (Δευτέρα 6 Ιανουαρίου) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου "Intercontinental". Πλήθος προπονητών έδωσε το παρών, ενώ τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στους τεχνικούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Γιώργο Μπαρτζώκα και Αργύρη Πεδουλάκη.
Πριν την κοπή της βασιλόπιτας σε κλίμα έντονης συγκίνησης τιμήθηκαν οι οικογένειες του Γιώργου Αμερικάνου, Γιώργου Κολοκυθά, Φίλιππου Συρίγου και Χρήστου Τζαμάλη, που το 2013 "έφυγαν" από τη ζωή. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν εξέχουσες προσωπικότητες του αθλήματος όπως οι Βαγγέλης Νικητόπουλος, Άννυ Κωνσταντινίδου και Γιάννης Κουτραφούρης που έχουν προσφέρει πολλά, καθώς και οι προπονητές που πέρσι διακρίθηκαν με τις ομάδες τους.
Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με χαιρετισμό του ο προέδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος στάθηκε σε όσα έφερε αλλά και σε όσα πήρε το 2013 στον Έλληνα προπονητή αλλά και γενικά στο χώρο του μπάσκετ.

pitta_2

 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Ανδριανός (Υφυπουργός Αθλητισμού), Νίκος Σοφιανός (βουλευτής ΚΚΕ), Θανάσης Θεοδωρόπουλος (Ειδικός γραμματέας ΕΟΚ), Κώστας Μουρούζης, Βασίλης Γκούμας, Θόδωρος Λιάπης (Υπεύθυνος Αθλητισμού ΚΚΕ), Τάνια Μερίκα (πρόεδρος των Κριτών), Κώστας Αναστασάτος (πρώην πρόεδρος ΣΕΠΚ), Σωτήρης Κουλοσούσας (Δ.Σ. ΕΟΚ), Δημήτρης Τσαλδάρης (Αντιπρόεδρος ΠΣΑΚ), Κώστας Μπογατσιώτης, Νίκος Αποστολίδης, Κώστας Αλεξανδρίδης (Γενικός Διευθυντής ΠΣΑΚ), Νίκος Ιωάννου (Γενικός Γραμματέας ΟΔΚΕ), Βύρωνας Κρίθαρης, Νίκος Σιδέρης, Σαμ Φάϊς (Πρόεδρος Spalding), Μιχάλης Βιντζηλαίος (επίτιμος αντιπρόεδρος ΕΟΚ), Νίκος Μπαμπανικολός (Πρόεδρος ΣΠΑΚΕ), Τσίχλας (ΕΣΚΑΝΑ), Φιορούλα Ματθαίου, Τάσος Στεφάνου.
pitta3

 

 

 

 

 

 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας βραβεύτηκε για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα αλλά και για την ανάδειξη του σε κορυφαίο προπονητή της διοργάνωσης. Ο ίδιος ανεβαίνοντας στο βήμα δήλωσε: pitta_bartzo "Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ θερμά τον Σύνδεσμο για την τιμή που μου κάνει, για την οικογένεια των προπονητών αυτή η βράβευση είναι πολύ σημαντική. Στη σκιά της απώλειας τριών πολύ σημαντικών προσωπικοτήτων υπήρξαν τρόπαια που κατέκτησαν οι Έλληνες προπονητές και πολύ ενθαρρυντικά επιτεύγματα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε καταπληκτική δουλειά, ο Φώτης Κατσικάρης επίσης, αλλά κι εμείς στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το τιμητικό βραβείο στους συνεργάτες μου στο προπονητικό team στον Ολυμπιακό, που αν δεν είχαν περισσότερη, είχαν εξίσου την ίδια με εμένα συνεισφορά σε αυτό που καταφέραμε και να ευχηθώ στο μέλλον να υπάρξουν κι άλλες τέτοιου είδους διακρίσεις. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ".

 

 

pitta_pedoulaki Ο Αργύρης Πεδουλάκης οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος και μετά την βράβευση του από τα χέρια του Τάσου Στεφάνου τόνισε: "Αυτό  που έχουμε στο μπάσκετ είναι προϊόν πολύ σκληρής δουλειάς και μεγάλης προσπάθειας που αναγνωρίζεται και αυτό είναι ευχάριστο. Η ελληνική ναυτιλία και το ελληνικό μπάσκετ είναι τα εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας. Υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός μεταξύ των προπονητών. Βλέπετε και στις σχέσεις μας αλληλεγγύη που είναι δεδομένη και κυριαρχεί".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software