Ξεκινάει το Σεμινάριο στην Κρήτη

| Δελτία Τύπου

daglas2 Το πρώτο Τοπικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2015 θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό των Πατελών το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22/3). Βασικοί ομιλητές θα είναι οι Αλέκος Δάγλας, Γιώργος Μακράκης, Αλέξης Χριστοδούλου και Γιάννης Κόκκινος, οι οποίοι θα αναλύσουν ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν προπονητές ανδρών-γυναικών, αλλά και προπονητές νεαρών ηλικιών.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου (21/3) στις 09.30 με τον Γιώργο Μκαράκη να αναλύει τα "Χαρακτηριστικά γνωρίσματα (βιολογικά-ψυχολογικά) ηλικίας 13-14 και προπονητική κατεύθυνση (τεχνικό αντικείμενο - αθλητική βελτίωση)". Στις 11.00 θα πάρει τη σκυτάλη ο Αλέκος Δάγλας που θα μιλήσει για "Επίθεση εναντίον α) άμυνας ζώνης β) μικτών αμυνών και γ) άμυνας προσαρμογής", ενώ στις 12.30 η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί με τον Αλέξη Χριστοδούλου και τον "Εισαγωγή και Μύηση στο μπάσκετ: χαρακτηριστικά γνωρίσματα και προπονητικές κατευθύνσεις".

Την Κυριακή (22/3) θα ξεκινήσει στις 09.30 ο Γιάννης Κόκκινος με "Χαρακτηριστικά γνωρίσματα (βιολογικά-ψυχολογικά) ηλικίας 10-12 και προπονητική κατεύθυνση (τεχνικό αντικείμενο - αθλητική βελτίωση)". Η αυλαία θα πέσει με την ομιλία του Αλέκου Δάγλα για τις "Ιδιαιτερότητες προπόνησης κοριτσιών ηλικίας 13-15".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software