Συνάντηση του ΣΕΠΚ με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
giannakis.jpg Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, είχαν το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης κι ο Γενικός Γραμματέας Θόδωρος Μπολάτογλου. Σε αυτή συζητήθηκε εκτενώς και μέσα σε πολύ καλό κλίμα η δράση του Συνδέσμου, ενώ εκφράστηκαν και τα βασικά αιτήματα των Ελλήνων Προπονητών.

giannakis.jpg

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, είχαν το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης κι ο Γενικός Γραμματέας Θόδωρος Μπολάτογλου.

 

Σε αυτή συζητήθηκε εκτενώς και μέσα σε πολύ καλό κλίμα η δράση του Συνδέσμου, που αφορά την οργάνωση Διεθνών και Τοπικών Σεμιναρίων, χορήγηση υποτροφιών, την έκδοση του περιοδικού «Basketball Coach», τη διαρκή βελτίωση της ιστοσελίδας (www.sepk.gr) και τη λειτουργία βιβλιοθήκης και βιντεοθήκης κτλ

Παράλληλα ο Πρόεδρος κι ο Γενικός Γραμματέας εξέφρασαν τα δίκαια αιτήματα του ΣΕΠΚ, ξεκινώντας με τις Σχολές Προπονητών της ΓΓΑ. Αναλυτικά ο Σύνδεσμος επιμένει για τη δημιουργία έξι Σχολών (Α, Β, Γ κατηγορίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, αλλά και την ίδρυση Σχολής Δ' Κατηγορίας, από την οποία θα εξάγονται καταρτισμένοι προπονητές για τα τμήματα υποδομής.

Ακόμη διατυπώθηκε το αίτημα για την επέκταση της κάρτας προπονητή σε όλα τα πρωταθλήματα, ενώ ακόμη ζητήθηκε η εφαρμογή κι η τήρηση του νόμου σε ότι αφορά τα συμβόλαια και τα συμφωνητικά προπονητών.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software