Ο Σιζέφσκι γράφει ιστορία

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
krzyzewski Το Ντιουκ του Μάικ Σιζέφσκι ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπάτλερ (61-59) και κατέκτησε τον τίτλο του NCAA, με τον ίδιο τον "Κόουτς-Κ" να γράφει ιστορία. Ο έμπειρος προπονητής έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον αντίπαλο του, τον 33χρονο Μπραντ Στίβενς, που μίλησε για μεγάλη επιτυχία παρά το αποτέλεσμα.

Ο Σιζέφσκι κατέκτησε το 4ο κολεγιακό πρωτάθλημα της καριέρας του και πλέον βρίσκεται της σχετικής λίστας, πισω μόνο από τον θρυλικό Τζον Γούντεν που έχει 10 τίτλους.

"Πρώτα από όλα ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι μπάσκετ. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην εκπληκτική ομάδα του Μπάτλερ. Ήταν μια εξαιρετική χρονιά. Έπαιξαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, το ίδιο κι εμείς. Είναι ακόμη δύσκολο να το συλλάβω ότι είμαστε πρωταθλητές" ήταν τα πρώτα λόγια του.

"Όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων άφησαν την καρδιά τους στο παρκέ. Δεν υπήρξε κάποια μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι, οπότε κι οι δύο ομάδες έκαναν μεγάλες φάσεις" συνέχισε ο προπονητής του Ντιουκ.

Όσο για τον Μπραντ Στίβενς; Ο μόλις 33 ετών κόουτς του Μπάτλερ (ο δεύτερος νεαρότερος προπονητής στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ που προκρίνεται σε τελικό) δήλωσε: "Είπα χθες ότι όταν προπονείς αυτά τα παιδιά πρέπει να είσαι ευχαριστημένος με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, νίκη ή ήττα, λόγω του τρόπου που παίζουν. Δίνουν ότι έχουν. Δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι μας. Τους εξήγησα ότι αυτά που έκαναν φέτος θα κρατήσουν περισσότερο από μια νύχτα, ανεξάρτητα αποτελέσματος".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software