Μπλατ: "Στην 4άδα η Ελλάδα"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

blatt_sepk Για την αστάθεια στην απόδοση της Ρωσίας, αλλά και τις προοπτικές της Ελλάδας μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "Αρκούδας" και πρώην προπονητής του Αρη, τόνισε χαρακτηριστικά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ότι "θα βρίσκεται μες στις 3-4 καλύτερες ομάδες".


Για την απόδοση της Ρωσίας στο πρόσφατο τουρνουά στην Κύπρο ο Αμερικανοϊσραλινός κόουτς, που το 2007 είχε διδάξει στο Διεθνές Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, τόνισε: "Ήταν πολύ ασταθής. Παίξαμε μέτρια στο πρώτο παιχνίδι με την Κροατία, είχαμε κάκιστο ματς με την Ελλάδα ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με τη Γερμανία είχαμε αυξομείωση στην απόδοση μας. Όμως γι΄ αυτό έγινε το τουρνουά, για να δούμε τα προβλήματα μας και τα θετικά στοιχεία της ομάδας".

Για να συνεχίσει: "Όταν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες μας, οι Σάσα Κάουν και Βίκτορ Κριάπα, θα γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να έχεις ψηλό επίπεδο στα μεγάλα τουρνουά για να πας καλά".

Όσο για τους στόχους της Ρωσίας στο Μουντομπάσκετ; "Θέλουμε να βγάλουμε πρώτα τον όμιλο μας και μετά θα δούμε από κει τι θα κάνουμε". 

Αναφερόμενος στην Εθνική μας υπογράμμισε: "Η Ελλάδα θα είναι στις 3-4 πρώτες ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος". Και κατέληξε λέγοντας: "Η Ρωσία, Κροατία και Γερμανία είναι σε παρόμοιο επίπεδο και είναι πολύ ανταγωνιστικές ομάδες. Ήταν όλες ομάδες υψηλού επιπέδου".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software