Καλό ταξίδι Νίκο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

thumbnail.aspx Στα 42 του χρόνια ο Νίκος Φάσουρας έφυγε από κοντά μας. Νικήθηκε από την επάρατη νόσο και άφησε πίσω του δύο κόρες οι οποίες θα έχουν χιλιάδες λόγους να θυμούνται έναν πατέρα που ξεχώρισε στα ελληνικά γήπεδα, τόσο για τα αθλητικά του προσόντα όσο και για το ήθος του. Ο Νίκος Φάσουρας που ήταν μέλος του ΣΕΠΚ, είχε γεννηθεί στις 7/01/1968, ενώ από το 1984, ως το 1996 έπαιξε στη μοναδική ομάδα της ζωής του το Περιστέρι, με το οποίο συνέδεσε το όνομα και την καριέρα του.

thumbnail.aspx Στα 42 του χρόνια ο Νίκος Φάσουρας έφυγε από κοντά μας. Νικήθηκε από την επάρατη νόσο και άφησε πίσω του δύο κόρες οι οποίες θα έχουν χιλιάδες λόγους να θυμούνται έναν πατέρα που ξεχώρισε στα ελληνικά γήπεδα, τόσο για τα αθλητικά του προσόντα όσο και για το ήθος του.

Ο Νίκος Φάσουρας που ήταν μέλος του ΣΕΠΚ, είχε γεννηθεί στις 7/01/1968, ενώ από το 1984, ως το 1996 έπαιξε στη μοναδική ομάδα της ζωής του το Περιστέρι, με το οποίο συνέδεσε το όνομα και την καριέρα του. Είχε κληθεί στη Εθνική Ανδρών και είχε εννιά συμμετοχές, ενώ από το 2002 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Αρίωνα Αμαρουσίου.

Το 2008 επέστρεψε στο προπονητικό επιτελείο της γυναικείας ομάδας του Περιστερίου, ενώ ήταν προπονητής νεανίδων στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΣΚΑ! Ο ΣΕΠΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Φάσουρα!

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software