Περαστικά...

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

petropoulos Ο ΣΕΠΚ εύχεται "περαστικά" και "ταχεία επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους" στον Κώστα Πετρόπουλο και στον Δημήτρη Λιόγα, που αντιμετώπισαν πρόβλημα υγείας τις τελευταίες ημέρες.

Ο "Νουρέγιεφ" υποβλήθηκε σε μια λεπτή επέμβαση στο κεφάλι επί γερμανικού εδάφους, ενώ ο πρώην προπονητής του Παγκρατίου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο. Τη Δευτέρα η ασθάνεια που τον ταλαιπωρούσε υποχώρησε κι αισθάνεται ήδη καλύτερα.

Στο μεταξύ η οικογένεια του Κώστα Πετρόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση:

"Την Πέμπτη 10 Φλεβάρη στο Ερλαγκεν της Γερμανίας, ο Κώστας Πετρόπουλος υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι για την αφαίρεση καλοήθους κύστης. 

Την επέμβαση έκανε ο καθηγητής νευροχειρουργικής κ. Michael Bunchtelder με τη συνεργασία του διακεκριμένου συμπολίτη νευροχειρουργού κ. Φώτη Τζωρτζίδη. Στην ιατρική ομάδα του κ. Bunchtelder συμμετείχε επίσης ο Ελληνας νευροχειρουργός κ. Νίκος Καραγιώργης. Η μετεγχειρητική κατάσταση εξελίσσεται πολύ καλά. 

Ο Κώστας Πετρόπουλος και η σύζυγός του ευχαριστούν θερμά τους κ.κ. M. Bunchtelder, Φ. Τζωρτζίδη και Ν. Καραγιώργης, τον διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΠΝΠ κ. Δ. Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο της Ελληνικής κοινότητας στη Γερμανία κ. Β. Αγγελίδη".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software