Παραιτήθηκε ο Ίβκοβιτς

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
ivkovic Την αποχώρηση του από τον πάγκο της εθνικής Σερβίας ανακοίνωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία της πατρίδας του ενημερώνοντας τους αρμόδιους για την απόφαση του.

Ο "Ντούντα" επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για το κλείσιμο ενός κύκλου που άνοιξε το 2008 και συνοδεύτηκε από σημαντικές επιτυχίες όπως η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου του 2006 ή η 4η θέση στο Μουντομπάσκετ του 2010.

"Όλοι γνωρίζουν τις περιστάσεις που αναγκάζομαι να προβώ σε μία τέτοια απόφαση. Δεν είμαι πλέον στην ίδια φυσική και πνευματική κατάσταση για να συνεχίσω το έργο που ξεκίνησα το 2008.

Όντας προπονητής της Εθνικής ομάδας της Σερβία, ήταν μεγάλη τιμή και αναγνώριση για μένα. Γνωρίζετε ότι δεν ποτέ δεν ρώτησα πότε θα πάρω τους μισθούς μου. Κατά την περίοδο 1992-95 που υπήρχε το εμπάργκο ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας και το μπάσκετ. Δούλεψα με την Εθνική ομάδα εθελοντικά αρνούμενος να πάρω το μισθό που μου προσφέρθηκε.


Είμαι ευγνώμων σε όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ με τα οποία δούλεψα τα προηγούμενα χρόνια. Κι επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που ήταν στο πρόγραμμα από το 2008 κι έπειτα. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβετε γιατί αθετώ την συμφωνία μας να συνεχίσω να κοουτσάρω την ομάδα μέχρι το 2012.

Το να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου μέσω του Ευρωμπάσκετ του 2011 δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν τα καταφέρει η ομάδα θα έχει περισσότερη εμπειρία και "εργαλεία" για να πάει καλύτερα απ' ότι πήγε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της περασμένης χρονιάς".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software