“Πετύχαμε το στόχο μας”

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

chatzipanigiris11 Ο Νίκος Χατζηπανηγύρης, που επανέφερε την ΚΑΠ στη Β' Εθνική, έκανε μέσω  της επίσημης ιστοσελίδας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης τον απολογισμό του για την πορεία του συλλόγου της Αγίας Παρασκευής. chatzipanigiris11 Ο Νίκος Χατζηπανηγύρης, που επανέφερε την ΚΑΠ στη Β' Εθνική, έκανε μέσω  της επίσημης ιστοσελίδας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης τον απολογισμό του για την πορεία του συλλόγου της Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικά:
"Ο στόχος της ομάδα ήταν από την αρχή η άνοδος και επιτεύχθηκε πολύ πιο εύκολα απ ό,τι περιμέναμε. Μπορεί να χαλαρώσαμε κάποια στιγμή, όμως καταφέραμε και κρατήσαμε τη διαφορά. Πρόκειται πάντως για το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Το επίπεδο του μπάσκετ που παίχτηκε ήταν πεσμένο σε σχέση με το παρελθόν. Οι ομάδες που ξεχώρισαν από το δικό μας όμιλο, ήταν κυρίως ο Έσπερο, που έδειξε μεγάλη σταθερότητα στο δεύτερο γύρο, κατακτώντας δίκαια τη δεύτερη θέση και ο Χολαργός. Πιστεύω πάντως πως αν ο Παναιτωλικός δεν είχε τόσα προβλήματα τραυματισμών θα μπορούσε είχε πρωταγωνιστήσει, ενώ και ο Κρόνος θα έπρεπε να είχε σωθεί πιο εύκολα.

Εμείς είχαμε σίγουρα την καλύτερη ομάδα, με πολύ καλό υλικό και μία βάση παικτών, στην οποία προσθέσαμε κάποιους ακόμα που έχουν πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Κάναμε έναν πάρα πολύ καλό πρώτο γύρο που μας έδωσε και το πρωτάθλημα,. Γενικότερα, δεν υπήρχαν τρομερές έδρες, απλά κάποια φαινόμενα ομάδων όπως η ΕΑΠ, του τύπου μία κατεβαίνω και μία δεν κατεβαίνω.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά σίγουρα και στη διοίκηση που έχει η Αγία Παρασκευή, καθώς εδώ και τόσα χρόνια ξέρει τι θέλει και είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Αυτό οφείλεται σε μέγιστο βαθμό στον πρόεδρο, Δημήτρη Κονταξή, στον γενικό γραμματέα Πάρη Καρδαρά, στον έφορο Χρήστο Ζιόγα, στην Ελισάβετ Λυμπεροπούλου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο που συντελεί τα μέγιστα στις πορείες της ομάδας".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software