Γκέκος: "Μου αρέσουν οι προκλήσεις"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

gekos Ο νέος προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Μηνάς Γκέκος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, στην πρόκληση της περσινής χρονιάς και στον νέο στόχο που είναι η καλή πορεία κι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.


"Ο βασικός μας στόχος είναι η εξυγίανση της ομάδας. Έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση και θέλουμε με το τέλος της χρονιάς η ομάδα να είναι εντάξει και συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της. Για το λόγο αυτό και το μπάτζετ θα είναι μειωμένο. Αναγνωρίζοντας τις συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως και περισσότερο στη χώρα μας, πρέπει να συμβαδίσουμε τα με τα υπάρχοντα δεδομένα. Όσο πιο εύκολα προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, τόσο καλύτερα θα είναι για μας τα πράγματα. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή ομάδα, που να έχει θετική πορεία. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παραμείνει ανταγωνιστικός ο Κολοσσός και στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.


Φυσικά είναι μεγάλη πρόκληση για μένα ο Κολοσσός. Δεν έχουμε πίεση, αφού τη χρονιά αυτή θα γίνει η εξυγίανση του Κολοσσού. Πιστεύω ότι είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι προκλήσεις. Ήρθα σε μία ομάδα, που έχει δείξει σπουδαία πράγματα τα τελευταία χρόνια. Το σκεπτικό μας είναι διαφορετικό από πέρσι, ωστόσο θέλουμε να κρατήσουμε τον Κολοσσό ανταγωνιστικό. Σε συζήτηση με τη διοίκηση έχουμε αποφασίσει να κρατήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού των αθλητών.


Υπάρχουν παιδιά που παίζουν στον Κολοσσό εδώ και αρκετά χρόνια και κάποια άλλα που ήρθαν πιο πρόσφατα. Θα συζητήσουμε με όλους τους αθλητές και θέλουμε να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος να κάνουμε μία καλή πορεία" τόνισε ο Μηνάς Γκέκος στο επίσημο site της ομάδας.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software