Το πρώτο ραντεβού

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
sepk_pita Οι Έλληνες προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να πουν "καλή χρονιά" στην πρώτη εκδήλωση του 2013. Όλα πλέον είναι έτοιμα για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (στην Αθήνα) που θα γίνει την Κυριακή 06 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου «ΔΕΛΑΣΑΛ» (Κυβέλης 19, Άλιμος). sepk_pita Οι Έλληνες προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να πουν "καλή χρονιά" στην πρώτη εκδήλωση του 2013. Όλα πλέον είναι έτοιμα για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (στην Αθήνα) που θα γίνει την Κυριακή 06 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου «ΔΕΛΑΣΑΛ» (Κυβέλης 19, Άλιμος).

Παράλληλα όπως κάθε χρόνο θα βραβευτούν οι προπονητές που κατάφεραν να αναδειχθούν πρωταθλητές με τις ομάδες τους τη σεζόν 2011-2012, ενώ θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ οι Μιχάλης Κυρίτσης και Κώστας Μπογατσιώτης.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΚ προσκαλεί όλα τα μέλη να δώσουν το παρών σε αυτή την εκδήλωση, για να χειροκροτήσουν τους διακριθέντες και να ανταλλάξουν όλοι μαζί ευχές για τη νέα χρονιά.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software