All-Star... Σεμινάριο στην Πάτρα

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

christopoulos Όλα είναι έτοιμα για το Τοπικό Σεμινάριο "Πάτρα 2013" που θα διοργανώσει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης το Σάββατο 9 Μαρτίου στα πλαίσια του All-Star Game της Basket League (9-10/3 υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ). Ομιλητές θα είναι ο Τάκης Πετρόπουλος, ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο Θανάσης Παπαχατζής και ο γυμναστής Δημήτρης Κοτσίρης.

Στο Σεμινάριο θα διδάξουν δύο προπονητές που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την περιοχή (Τάκης Πετρόπουλος, Γιάννης Χριστόπουλος), καθώς και ο πολύπειρος Θανάσης Παπαχατζής.

Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 11.30 με τον Τάκη Πετρόπουλο να αναλύει την "ατομική προπόνηση νεαρών παικτών". Στην ομιλία του θα συμμετάσχει και ο γυμναστής του Απόλλωνα Πατρών, Δημήτρης Κοτσίρης, ο οποίος θα αναφερθεί στο θέμα της "βελτίωσης των φυσικών ικανοτήτων νεαρών αθλητών".

Στη συνέχεια στις 12.30 ο ασίσταντ-κόουτς του Πανιωνίου, Θανάσης Παπαχατζής θα μιλήσει για την "επίθεση συνέχειας εναντίον MtM με βάσει τη διεισδυτική ντρίμπλα", ενώ στις 13.30 η αυλαία θα πέσει με τον πρώην προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Γιάννη Χριστόπουλο και την "άμυνα στο pick n roll".

Η συμμετοχή των προπονητών στο Σεμινάριο θα είναι δωρεάν

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software