Συνάντηση Προπονητών στην Θεσσαλονίκη

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

sepk001 Την Δευτέρα 3/6/2013 έγινε η καθιερωμένη μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Β. Ελλάδος με βασικό θέμα τις αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΟΚ για τα πρωταθλήματα και κυρίως το πρωτάθλημα των εφήβων με την συρρίκνωση των τριών ηλικιών σε δύο.
sepk001 Η συγκέντρωση ήταν και η τελευταία της αγωνιστικής χρονιάς και πριν από το Διεθνές σεμινάριο των προπονητών που θα γίνει στις 28-30/6 στην Αθήνα. Από το Δ.Σ. του ΣΕΠΚ παρευρέθηκαν οι κοι Ροδόπουλος Θόδωρος, Παρασκευάς Μουρατίδης και Δημήτρης Γαλάνης. Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ κ. Κατσιάνης Αλέκος.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης αντηλλάγησαν απόψεις με όλους τους παρευρισκόμενους να συμφωνούν στην σύνταξη επιστολής προς την ΕΟΚ, εκφράζοντας την αντίρρηση των Ελλήνων Προπονητών στο σχέδιο αλλαγής των εφηβικών πρωταθλημάτων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κάποιες επιφυλάξεις εξέφρασε ο προπονητής της παιδικής ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Κώστας Κατσιάς.

Στην συνέχεια ο Παρασκευάς Μουρατίδης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους προπονητές για τις σχολές προπονητών που αναμένεται να ανακοινωθούν εντός του μηνός.

 

sepk002 Τέλος αναφέρθηκε ο coach Μουρατίδης στις λεπτομέρειες του Διεθνούς Σεμιναρίου του ΣΕΠΚ  (28-29-30 Ιουνίου 2013), αναφέρθηκε στους ομιλητές και πληροφόρησε ότι ο Σύνδεσμος θα διαθέσει λεωφορείο μεταφοράς στην Αθήνα, με την προϋπόθεση να δηλώσουν συμμετοχή 20 τουλάχιστον προπονητές.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software