"Βήμα μπροστά οι Σχολές"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

sxoles mikri Ξεκίνησαν την Τρίτη οι Σχολές Προπονητών Α' Κατηγορίας στην Αθήνα, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, αλλά και του προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτη Γιαννάκη. Διαβάστε τι δήλωσαν στο άνοιγμα της αυλαίας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Ανδριανός τόνισε: "Είναι πολύ σημαντικό ότι, μετά από πολλά χρόνια, λειτουργούν σήμερα σχολές προπονητών για πολλά αθλήματα, όλων των βαθμίδων και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Και σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει, θα συνεχίσουν να ιδρύονται κι άλλες για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες.

Πρόκειται για μία δράση που, και στελεχώνει τον αθλητισμό μας με πιστοποιημένα ικανά στελέχη, αλλά και δημιουργεί θέσεις εργασίας αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη γνώση και τη διάθεση για δουλειά και προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνία μας.

Εύχομαι λοιπόν κάθε επιτυχία στη σχολή και στην σταδιοδρομία των αποφοίτων της από δω και πέρα. Είμαστε στο πλευρό σας, δουλεύουμε μαζί για να πηγαίνουμε τον αθλητισμό μας πάντα ένα βήμα πιο μπροστά".
 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: "Ο Υφυπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο πάγιο αίτημά μας για την επανέναρξη των σχολών προπονητών. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, όπως και την Ομοσπονδία για τη συμπαράστασή τους. Οι σχολές προπονητών συμβάλλουν στην πρόοδο του αθλήματος και δίνουν την ευκαιρία στους συναδέλφους να πάρουν την απαραίτητη πιστοποίηση για την καριέρα τους".

sxoles

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software