Συλλυπητήρια στην οικοιγένεια του Φάνη Φόρου

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

FOROS Θρήνος στην οικογένεια του μπάσκετ, μετά την είδηση του ξαφνικού χαμού του προπονητή Φάνη Φόρου, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στον οποίο καθοδηγούσε την ομάδα του, τον Κρόνο Τρικάλων. Σύσσωμο το Δ.Σ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του.

Ο Φάνης Φόρος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, μετά το τέλος του αγώνα του Κρόνου με τον Ολυμπιακό Καρδίτσας. Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και σωριάτηκε στο έδαφος. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ανακοπή καρδιάς. Ήταν μόλις 45 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε ένα πολύ δραστήριο μέλος του Συνδέσμου την τελευταία 20ετία, καθώς πάντα ξεχώριζε για την αγάπη που είχε προς το άθλημα, την άσβεστη φλόγα την μάθησης και συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου επενδύοντας στην καλύτερη δυνατή τεχνική του κατάρτιση. 

Επαιξε μπάσκετ στον Δαναό Τρικάλων και σε μικρή ηλικία ασχοληθηκε με την προπονητική, δημιουργώντας από το μηδέν την πρότυπη ακαδημία του Κρόνου Τρικάλων, από τον οποίο ξεπήδησαν αρκετά ταλέντα του θεσσαλικού μπάσκετ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

 

 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software