Κορυφαίος όλων ο Πρίφτης

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

priftis 1 Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της Basket League για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Έλληνας τεχνικός μάζεψε τις περισσότερες ψήφους με παίκτες, προπονητές, δημοσιογράφους και κοινό να επιβραβεύουν τα όσα κατάφερε με τους "κιτρινόμαυρους" στο φετινό άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

priftis 1 Ο Άρης στο τελευταίο πρωτάθλημα σταθεροποιήθηκε στις πρώτες τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας και ως επιβράβευση για την δουλειά του Δημήτρη Πρίφτη τις δύο τελευταίες σεζόν στους "κίτρινους" ήρθε η ανάδειξη του σε καλύτερο προπονητή της Basket League για την αγωνιστική χρονιά 2015-16.

Ο 48χρονος κόουτς ήταν πρώτος με 15 ψήφους έναντι 8 του συναδέλφου του, του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλου στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των 14 ομάδων. Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ ισοψήφησε με τον κόουτς των "ερυθρολεύκων" (πήραν από 8 ψήφους) και στην ψηφοφορία του κοινού συγκέντρωσε 1.097 προτιμήσεις έναντι 514 του Σφαιρόπουλου, που είχε αναδειχθεί καλύτερος προπονητής του Πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν.

priftis2 "Είναι πολύ τιμητική για μένα αυτή η διάκριση", δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξη του σε καλύτερο προπονητή της Basket League και εξήγησε: "Είναι ένα βραβείο που συνήθως πηγαίνει σε αυτούς που έχουν κατακτήσει τον τίτλο και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την τιμή που αισθανόμαστε όλοι στον Άρη".

"Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλο τον Άρη", τόνισε ο Πρίφτης και επισήμανε: "Δε θεωρώ ότι είναι προσωπική επιβεβαίωση, αλλά εκπροσωπώντας την ομάδα από το τη θέση του προπονητή, αντιπροσωπεύω μία συλλογική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Αυτή ακριβώς η προσπάθεια είναι που αναγνωρίζεται και είναι μεγάλη τιμή για μένα που συμμετέχω σ' αυτήν".

best-coach2 "Ευχαριστώ κατ' αρχήν όλους τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο, παίκτες, προπονητές και όλο το σταφ της ομάδας, τη διοίκηση για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη της, αλλά και τον κόσμο του Άρη που αγκαλιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλη την προσπάθειά μας", υπογράμμισε ο κόουτς των "κίτρινων".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software