ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΛΩΝ 2012

ΤΑΞΙΔΙ στην ΑΜΕΡΙΚΗ - 2012

Ο ΣΕΠΚ συνέχισε το πρόγραμμα του με το ταξίδι στην Αμερική που πραγματοποιεί κάθε χρόνο τον Οκτώβριο.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή του 2012 με τους Νικολαίδη Σωτήρη, Μαύρο Ανδρέα, Μολυβδά Θανάση, Νίκου Χρήστο και Καμπερίδη Σάββα με επικεφαλής όπως πάντα τα δέκα τελευταία χρόνια τον Αντιπρόεδρο Ροδόπουλο Θεόδωρο αλλά και την συμμετοχή του ομοσπονδιακού προπονητή και μέλους του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ Ζούρο Ηλία, ξεκίνησε από το DETROIT και τους PISTONS όπου ο Lawrence Frank, head coach, αλλά και όλο το επιτελείο των PISTONS φιλοξένησαν με ιδιαίτερη χαρά τους Έλληνες προπονητές για έξι ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο χρονικό διάστημα βρέθηκαν κοντά στους PISTONS οι coaches Ομπράντοβιτς και Ιτούδης.

Στην παραμονή της στο DETROIT η αποστολή παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα DETROIT - TORONTO.

Επίσης ο Assistant Coach John Loyer πραγματοποίησε μία δίωρη ομιλία στους προπονητές, αναλύοντας όλο το πρόγραμμα των DETROIT PISTONS.

Οι προπονητές συνέχισαν την περιήγηση τους μεταφερόμενοι στο CHICAGO για έξι ημέρες όπου το πρόγραμμα άρχισε με μεγάλο 3ήμερο Σεμινάριο Προπονητών της NIKE, με 13 επιλεγμένους από την εταιρία ομιλητές (http://www.basketballcoach.com/cgi-bin/basketball/basketball-dvds-videos/p/Nike-Championship-Basketball-Clinics-Chicago-IL_BC-02012J.html) . Στην συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Πανεπιστήμιο NORTHWESTEN (με την περίφημη backdoor offense), το DePaul, ενώ φιλοξενήθηκαν από τους CHICAGO BULLS. Μάλιστα ο Ass. Coach, Ron Adams, πραγματοποίησε μία δίωρη ομιλία στους προπονητές, διανθισμένη με ανάλογο video και ανάλυση του προγράμματος των BULLS.

Η αποστολή είχε ακόμη την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα CHICAGO - MILWAUKEE.

Ακολούθως η αποστολή μετακινήθηκε για τέσσερις ημέρες στο Milwaukee όπου οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπονήσεις του Πανεπιστημίου Marquette και των Milwaukee Bucks, ενώ παράλληλα είδαν τον αγώνα MILWAUKEE - WASHINGTON.

Οι προπονητές στο ταξίδι 16 ημερών είχαν την ευκαιρία όπως πάντα να αποκτήσουν ιδιαίτερες εμπειρίες που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο μέλλον.

Για την ιστορία θα πρέπει να τονισθεί ότι τα μέλη της αποστολής - όπως και αυτής του 2010 - πλήρωσαν όλα τα έξοδα τους.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software