“Μία ηρωική προσπάθεια”

sorotos1Παρότι ταλαιπωρήθηκε από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς από την αρχή της χρονιάς, ο Παπάγος κατάφερε να βρει τις ισορροπίες του πραγματοποιώντας μία αξιοπρόσεκτη πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Ο έμπειρος τεχνικός των "Στρατηγών", Κώστας Σορώτος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τον μέχρι τώρα απολογισμό που κάνει, τον διπλό στόχο που υπάρχει αλλά και για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής που δίνει ευκαιρίες σε νέους αθλητές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για την πορεία του Παπάγου στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής
"Η πορεία θεωρείται ικανοποιητική. Από την αρχή είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών που μας στέρησαν για όλη τη χρονιά έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες μας (σ.σ. Θοδωρή Σιούτη), ενώ μέσα στη σεζόν μας ανάγκασαν σε αρκετά παιχνίδια να παίξουμε με πολλές απουσίες. Νομίζω ότι η θέση μας είναι ικανοποιητική και το γεγονός ότι είμαστε σε τροχιά διεκδίκησης της ανόδου είναι μία ηρωική προσπάθεια που πιστώνεται στα παιδιά".

Για τη μεγάλη νίκη επί του Μανδραϊκού
"Ο Μανδραϊκός έχει κάνει μεγάλες νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς προερχόμασταν από ήττα κόντρα στον Φιλαθλητικό που συνδυάστηκε με μία πολύ κακή εμφάνιση. Κόντρα στον Μανδραϊκό κάναμε ίσως το καλύτερο μας φετινό παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Η απόδοση μας μάς έδωσε μία ανέλπιστα εύκολη νίκη που συνδυάστηκε με μεγάλη έκταση στο σκορ".

sorotos2Για τους στόχους που υπάρχουν
"Οι στόχοι χωρίζονται σε δύο τομείς. Ο ένας είναι ο βαθμολογικός, καθώς όσο είμαστε κοντά στο όνειρο οφείλουμε να το παλέψουμε. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί, καθώς έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα, όμως όσο μπορούμε να ελπίζουμε δεν θα παρατήσουμε τη διεκδίκηση της ανόδου. Το άλλο σκέλος, είναι να αναδείξουμε τα νέα παιδιά. Θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και να αποτελέσουν τον κορμό πάνω στον οποίο θα στηριχθεί ο σύλλογος στο μέλλον".

Για τον κόσμο κι αν στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται
"Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και μας συμπαραστέκεται πολύ. Θέλουμε τη βοήθεια του γιατί ξέρουμε ότι υπηρετούμε μία βαριά φανέλα. Ο κόσμος του Παπάγου έχει δει στο παρελθόν πολύ μεγαλύτερους προπονητές και παίκτες από εμάς, όμως τώρα εμείς υπηρετούμε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και θέλουμε τη στήριξη του. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια με χαμηλό μπάτζετ, όμως πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι τα παιδιά καθημερινά δίνουν ό,τι έχουν για το καλύτερο του συλλόγου".

sorotos3Για το επίπεδο του πρωταθλήματος
"Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που όλοι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν από όλους. Το καλό σε σχέση με την Α2 είναι ότι υπάρχει χώρος για νέα παιδιά και βλέπουμε κάποια που έχουν ξεχωρίσει. Μερικά παραδείγματα είναι ο Λεγκίκας του Φιλαθλητικού, ο Ξύδας του Αμαρουσίου, ο Καμαριανός της Κηφισιάς, ο Χουχούμης του Εργοτέλη και κάποια από τα δικά μας παιδιά, τα οποία έχουν δείξει το ταλέντο τους αλλά δεν θέλω να τα αναφέρω ονομαστικά".


Τοπικά Σεμινάρια 2017

login banner

drills_el_new
playbook_en_new
el_unite_banner_lowres

Playbook Updates

e-genius.gr ...intelligent web software