“Λειτουργήσαμε σαν μία γροθιά”

staikopoulosΜε δύο ανόδους σε ισάριθμα χρόνια τα Μελίσσια έγραψαν ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ ανδρών. Η ομάδα των Βορείων προαστίων θα βρεθεί για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες και η πρόκληση θα είναι μεγάλη για όλους. Ο τεχνικός που οδήγησε σε συνεχόμενες ανόδους τους "πορτοκαλί", Στέλιος Σταϊκόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη φετινή πορεία της ομάδας του αλλά και για τους στόχους που υπάρχουν για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της A' ΕΣΚΑ και την ιστορική άνοδο των Μελισσίων
"Όταν ανεβαίνεις κατηγορία έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα τότε όλη η χρονιά σημαίνει πως ήταν καλή κι όλοι είναι ευχαριστημένοι. Αυτές οι στιγμές φέρνουν ευτυχία και ειδικά στο επάγγελμα του προπονητή που θέλει πάντα τη νίκη μένουν χαραγμένες.
Σε αυτά τα δύο χρόνια έχουμε κρατήσει έναν κορμό παικτών κι έχουμε ευτυχίσει η ομάδα να αποτελείται από αθλητές που συνδυάζουν καλό χαρακτήρα, προσωπικότητα και μία άσβεστη δίψα για νίκη. Νομίζω ότι αυτό το πρωτάθλημα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη θέληση που έδειξαν να πετυχαίνουν το στόχο τους απέναντι σε όποια δυσκολία κι αν παρουσιαστεί. Με τέτοιους παίκτες και με τη διοίκηση να είναι κοντά μας σε ό,τι χρειαστούμε λειτουργήσαμε όλη τη χρονιά σαν μία γροθιά που αντιμετώπιζε τα πάντα ενωμένη".

staikopoulostriada2Για την πορεία της ομάδας μέχρι να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος
"Είχαμε τη τύχη μετά τη 2η αγωνιστική που χάσαμε στη Νέα Φιλάδελφεια να κάνουμε έναν ολόκληρο γύρο χωρίς ήττα. Αυτό το σερί νικών μας βοήθησε αρκετά στο ψυχολογικό κομμάτι. Κομβικό σημείο θεωρώ το παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία, η οποία είναι μία εξαιρετικά δυνατή ομάδα. Σε εκείνο το ματς καταφέραμε να γυρίσουμε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά από το -13 και να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι εκείνη ήταν η στιγμή που πιστέψαμε πραγματικά ότι μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με εμάς όλοι οι αντίπαλοι μας έκαναν 1-2 ήττες εκτός προγράμματος κι έτσι ήρθε νωρίς κι η μαθηματική εξασφάλιση της κατάκτησης του πρωταθλήματος".

Staikopoulos3Για τους στόχους που υπάρχουν από εδώ και πέρα
"Οι καθαρά αγωνιστικοί στόχοι που πρέπει να έχει μία ομάδα που βρίσκεται για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες δεν μπορεί να είναι άλλοι από την εδραίωση της σε αυτό το επίπεδο. Ο στόχος είναι η ομάδα να μπορέσει να κερδίσει την παραμονή της στη Γ' εθνική και σε βάθος χρόνου αν το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες να βάλει κάτι παραπάνω στο μυαλό της. Το καλό είναι ότι τόσο εγώ όσο κι η διοίκηση ταυτιζόμαστε σε αυτή την άποψη".

Για όσους βοήθησαν σε αυτή την επιτυχία
"Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις φυσικά και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, τη διοίκηση και το υπόλοιπο τιμ (Γιάννης Ψυχογιόπουλος, Δημήτρης Λιόλιος), όμως θέλω να κάνω και μία ειδική μνεία σε τέσσερις παίκτες που βοήθησαν πολύ χωρίς να φαίνονται! Οι Ανδρέας Πανταζής, Κώστας Ταμπάκης, Γιάννης Ορφανίδης και Χρήστος Καραμποΐκης αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ήταν παρόντες σε κάθε προπόνηση ακόμα και όταν δεν έπαιρναν χρόνο συμμετοχής. Ήταν πάντα παρόντες κι έτοιμοι να βοηθήσουν για να βγει σωστά η προπόνηση και να αναπληρώσουν όποιο κενό δημιουργούνταν. Πολλές φορές η προπόνηση έβγαινε όπως θέλαμε χάρη σε αυτά τα παιδιά".

melissia omadiki tropaio


Τοπικά Σεμινάρια 2017

login banner

drills_el_new
playbook_en_new
el_unite_banner_lowres

Playbook Updates

e-genius.gr ...intelligent web software