Ως νικητής έρχεται ο Δέδας

| Έλληνες του Εξωτερικού

dedas1 Εξαιρετικό ήταν το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε για τους Έλληνες προπονητές που εργάζονται εκτός συνόρων. Πρίφτης, Ιτούδης, Κατσικάρης, Δέδας, Δικταπανίδης, Χατζηδάκη και Λέρας πήραν τους δύο βαθμούς της νίκης, όμως δεν έγινε το ίδιο και με τους Φλεβαράκη, Δικαιουλάκο και Κούκο.

dedas1 Εξαιρετικό ήταν το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε για τους Έλληνες προπονητές που εργάζονται εκτός συνόρων. Πρίφτης, Ιτούδης, Κατσικάρης, Δέδας, Δικταπανίδης, Χατζηδάκη και Λέρας πήραν τους δύο βαθμούς της νίκης, όμως δεν έγινε το ίδιο και με τους Φλεβαράκη, Δικαιουλάκο και Κούκο.

dedas2 Λίγο πριν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για το Champions League, η Γκαζιάντεπ έφερε εις πέρας το έργο της στο τουρκικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Στέφανου Δέδα έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισαν με 74-73 την Καρσίγιακα και διεύρυναν το ρεκόρ τους σε 2-1.
Ακάθεκτη συνεχίζει στη VTB η Ούνικς Καζάν, καθώς συνέτριψε την Κάλεβ με 104-78. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη και του συνεργάτη του, Θωμά Νίκου, πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια και διατήρησαν το αήττητο τους. Για την ίδια διοργάνωση χαμογελαστή συνέχισε και η ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και του συνεργάτη του, Ανδρέα Πιστιόλη έκανε... περίπατο κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ κερδίζοντας με το ευρύ 90-54. Κόντρα στους Λευκορώσους οι πρωταθλητές έκαναν το 3/3 κι έτσι βρίσκονται από νωρίς στην κορυφή της βαθμολογίας.
Με τον καλύτερο τρόπο συνεχίζει την πορεία της στην ισραηλινή Winner League η Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη επικράτησε της Μακάμπι Ρισόν με 90-85 κι έκανε το 2/2.
Ήταν να μην πάρει... φόρα η BC Hellenen στη Β' εθνική της Γερμανίας. Οι παίκτες του Χρήστου Δικταπανίδη νίκησαν μπροστά στο κοινό τους με 90-79 την Ρόσενχεϊμ κι έτσι ανέβασαν το ρεκόρ τους σε 3-1 μπαίνοντας μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.
Η Μπότας δεν μπόρεσε να σταματήσει το δυναμικό ξεκίνημα της Χατάι στο πρωτάθλημα γυναικών Τουρκίας. Οι παίκτριες της Κατερίνας Χατζηδάκη επέβαλαν το ρυθμό τους φτάνοντας στους δύο βαθμούς της νίκης με 67-52. Αυτό ήταν το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα σε ισάριθμα παιχνίδια για τον σύλλογο της νοτιοανατολικής Τουρκίας.
Η πρώτη νίκη της χρονιάς είναι γεγονός για τη Βίζμπι. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα του γυναικείου πρωταθλήματος της Σουηδίας οι παίκτριες του Πασχάλη Λέρα αντέδρασαν και με ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο επικράτησαν με 82-75 της Ουπσάλα.

Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται για την Αστάνα που μετά την ΤΣΣΚΑ στην πρεμιέρα δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Ζενίτ. Οι Καζάκοι του Κώστα Φλεβαράκη ηττήθηκαν στην Αγία Πετρούπολη με 73-84 κι έτσι έμειναν χωρίς νίκη στη VTB έπειτα από δύο αγωνιστικές.
Η Πολκοβίτσε αναζητά ακόμα τα πατήματα της στο γυναικείο πρωτάθλημα της Πολωνίας κι αυτό είναι φανερό. Τα κορίτσια του Τζώρτζη Δικαιουλάκου ηττήθηκαν μπροστά στο κοινό τους με 67-80 κι έτσι πλέον βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-4.
Αξεπέραστο αποδείχτηκε το εμπόδιο της Χέρνερ για την Γκέτιγκεν. Τα κορίτσια του Γιάννη Κούκου ηττήθηκαν εκτός έδρας με 84-60 κι έτσι έμειναν στην 11η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-4.

Η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενείται σήμερα (16/10) στην έδρα της Πάρμα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software