Συγχαρητήρια μας κάνατε περήφανους

| Δελτία Τύπου

proponitiko tim Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί από καρδιάς όλα τα μέλη της Εθνική Ελλάδος για την επιτυχημένη πορεία και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων U18 που έλαβε χώρα στον Βόλο.

ethniki efibon Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί από καρδιάς όλα τα μέλη της Εθνική Ελλάδος για την επιτυχημένη πορεία και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων U18 που έλαβε χώρα στον Βόλο.

Ο πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του Συνδέσμου συγχαίρουν την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τους παίκτες, τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου, τους συνεργάτες του (Γιώργο Λημνιάτη, Γιώργο Δοξάκη, Γιάννη Ελευθεριάδη) και όλα τα μέλη της αποστολής για την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησαν κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων U18. Το ελληνικό μπάσκετ απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι έχει λαμπρό μέλλον αποδεικνύοντας ότι μπορεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα και μία νότα αισιοδοξίας για την ελληνική κοινωνία.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software