Συγχαρητήρια στους «χρυσούς» Παίδες

| Δελτία Τύπου

papadopoulos Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ επιθυμούν να συγχαρούν την Εθνική ομάδα Παίδων και τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο με το επιτελείο του, για την πανάξια άνοδο στην Α' Κατηγορία και για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Eurobasket U16 που έγινε στη Σόφια. Επιτυχίες όπως αυτή μας γεμίζουν με ελπίδα ότι το ελληνικό μπάσκετ μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

ethiniki paidon Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ επιθυμούν να συγχαρούν την Εθνική ομάδα Παίδων και τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο με το επιτελείο του, για την πανάξια άνοδο στην Α' Κατηγορία και για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Eurobasket U16 που έγινε στη Σόφια. Επιτυχίες όπως αυτή μας γεμίζουν με ελπίδα ότι το ελληνικό μπάσκετ μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση κερδίζοντας στον τελικό την Ολλανδία με 74-60 κι απέδειξε ότι η Ελλάδα αξίζει να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλει να αποδώσει τα εύσημα στον προπονητή, στους παίκτες και σε όλα τα μέλη της ομάδας για αυτή την επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η άνοδος θα είναι μόνο η αρχή για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software