Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για τη Σχολή Γ' Κατηγορίας

| Δελτία Τύπου

Sepk logo Ο ΣΕΠΚ ενημερώνει για την Ίδρυση Σχολής Προπονητών Γ' Κατηγορίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, όπως επίσης για τις προβλεπόμενες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν ή να καταθέσουν σχετική αίτηση (βλέπε αίτηση προς ΓΓΑ) και συμπληρωμένη, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά συνημμένα. 

Συγκεκριμένα:

1. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων σπουδαστών, είναι αποκλειστικά το διάστημα από 11/5/2020 έως και 31/5/2020. Όλα τα δικαιολογητικά, μαζί με την αίτηση θα πρέπει να υποβληθούν εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας.

2. Επιλέξτε πάνω στην αίτηση σε ποια πόλη επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τη σχολή. Ομοίως και στην υπεύθυνη δήλωση.

3. Οι πτυχιούχοι ΑΕΙ, δεν υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όσα μαθήματα περιλαμβάνονται στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών των Σχολών τους. Αυτό αποδεικνύεται από τη βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας του οικείου ιδρύματος.

4. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει ή να συμπληρώνουν το 21ο έτος της ηλικίας τους έως τις 31/12/2020.

5. Ενδεικτική ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων της σχολής ορίζεται για τις αρχές Ιουλίου του 2020. Θα προηγηθεί ανακοίνωση με αναλυτική αναφορά στο τελικό Πρόγραμμα σπουδών, τις ημερομηνίες , τις ώρες και τον τόπο διεξαγωγής.

6. Η βεβαίωση αθλητικής εμπειρίας, η οποία θα συνοδεύεται από τα αντίστοιχα επικυρωμένα φύλλα αγώνων, χορηγείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (για Εθνικά Πρωταθλήματα) ή την ένωση (για τοπικά Πρωταθλήματα).

7. Η Ιατρική Βεβαίωση χορηγείται από Ιατρό Παθολόγο ή Γενικής Ιατρικής, Ιδιώτη ή από Δημόσιο Νοσοκομείο. Η Βεβαίωση δεν πρέπει να έχει εκδοθεί σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους. Πρέπει να αναγράφεται πάνω σε αυτήν η ημερομηνία έκδοσής της καθώς και να είναι ευκρινής η σφραγίδα του Ιατρού (να συμπληρώνεται το σχετικό υπόδειγμα Ιατρικής Βεβαίωσης).

8. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνείτε με την κα Στέλλα Μαρίνα (213 131 6065), την κα Τσιάκλα Αικατερίνη (213 131 6464) και την κα Στρίγγλου Μαρία (213 131 6417).

9. Αποστολή της αίτησης και των συνημμένων δικαιολογητικών με ταχυδρομείο ή courier στη διεύθυνση Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι 151 80.

Αναλυτικά τα έγγραφα που απαιτούνται:

1. Βεβαίωση Αθλητικής Εμπειρίας

2. Ιατρική Βεβαίωση

3. Αίτηση προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

4. Υπεύθυνη Δήλωση

5. Οδηγίες Σχολής

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software