Κατώτατη αμοιβή προπονητών

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

epistoli.gif Επιστολή στον ΕΣΑΚΕ έστειλε ο Σύνδεσμος προκειμένου, να συζητηθεί το θέμα της κατώτατης αποζημείωσης των Ελλήνων προπονητών στην Α1, κάτι που είναι θεσμοθετημένο στα μπασκετικά προηγμένα ευρωπαϊκά κράτη. Η κατάρτηση λοιπόν συλλογικής σύμβασης εργασίας των προπονητών  καλαθοσφαίρισης είναι επιτακτική ανάγκη και πρέπει επιτέλους να ρυθμιστούν οι αμοιβές, ο χρόνος εργασίας και όλα τα υπόλοιπα κοινωνικά και συνδικαλιστικά θέματα που αφορούν το επάγγελμα.

Η επιστολή: 

epistoli.gif Επιστολή στον ΕΣΑΚΕ έστειλε ο Σύνδεσμος προκειμένου, να συζητηθεί το θέμα της κατώτατης αποζημίωσης των Ελλήνων προπονητών στην Α1, κάτι που είναι θεσμοθετημένο στα μπασκετικά προηγμένα ευρωπαϊκά κράτη. Η κατάρτηση λοιπόν συλλογικής σύμβασης εργασίας των προπονητών  καλαθοσφαίρισης είναι επιτακτική ανάγκη και πρέπει επιτέλους να ρυθμιστούν οι αμοιβές, ο χρόνος εργασίας και όλα τα υπόλοιπα κοινωνικά και συνδικαλιστικά θέματα που αφορούν το επάγγελμα.

Η επιστολή:

"Σε συνέχεια προηγούμενων επιστολών μας επί θεμάτων που απασχολούν το χώρο μας έντονα, προβληματίζουν και αναζητούν λύση μέσα από κοινή προσπάθεια και συνεργασία, σας επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

Σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ αποστείλαμε προς το Σύνδεσμό σας κοινή επιστολή με θέματα που απασχολούν αθλητές και προπονητές καλαθοσφαίρισης μεταξύ των οποίων και ο καθορισμός κατώτατης αποζημίωσης για την προσφορά υπηρεσιών αθλητών και προπονητών. Σε πρόσφατη γενική Συνέλευσή σας, όπως πληροφορηθήκαμε, το δια της προαναφερθείσας επιστολής αίτημα του Συνδέσμου των αθλητών (ΠΣΑΚ), συζητήθηκε και επ' αυτού ελήφθη απόφαση δια της οποίας καθορίσθηκε κατώτατη αμοιβή για τους επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές το ποσό των Ευρώ 20.000 ενώ το αντίστοιχο αίτημα του Συνδέσμου μας δεν αναφέρθηκε κάν στην ανωτέρω Συνέλευση.

Επειδή πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη αντιμετώπισης και επίλυσης προβλημάτων που κατ' επανάληψη έχουν τεθεί προς γνώση του ΕΣΑΚΕ όπως το προαναφερθέν (κατώτατη αμοιβή προπονητών) αλλά και διάφορα άλλα όπως η παρακράτηση από τις ΚΑΕ του 2% και 3% από τις αμοιβές των προπονητών και η απόδοσή τους στον ΣΕΠΚ κλπ., δια της παρούσης επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας όπως καθορισθεί συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα συνάντησης με αρμόδια όργανα του Συνδέσμου σας προκειμένου να συζητηθούν τα ανωτέρω θέματα και να ληφθούν αποφάσεις η υλοποίηση των οποίων θα βοηθήσει στην πρόοδο του μπάσκετ".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software