"Ευχαριστώ και αντίο"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
manolopoulos Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Αμαρουσίου και εξήγησε τους λόγους για την απόφαση του, μοιράζοντας παράλληλα "ευχαριστώ"...

"Πολλές φορές μιλάμε για δύσκολες αποφάσεις αλλά λίγες τελικά είναι αυτές που σου προκαλούν τόσο πόνο. Το Μαρούσι βρίσκεται πάλι στο πιο κομβικό σημείο της σύγχρονης ιστορίας του και αποτέλεσε τεράστια τιμή ότι η διοίκηση του συλλόγου ήθελε να αναλάβω τα ηνία της πρώτης ομάδας. Ακριβώς όμως επειδή οφείλω να σκέφτομαι πρώτα την ομάδα, στην οποία πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της αθλητικής μου ζωής,  πήρα την απόφαση να μην είμαι ο προπονητής της".


Αυτή την περίοδο το Μαρούσι χρειάζεται έναν έμπειρο τεχνικό, κάτι που έπραξε πέρυσι με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή,  ο οποίος θα ασχοληθεί 24, ίσως και παραπάνω, ώρες την ημέρα για να καταρτίσει τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά. Πρέπει να βρει 12 παίκτες, να επιλέξει συνεργάτες, να κτίσει τις βάσεις. Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα κι εγώ αυτό το διάστημα είμαι 100% αφοσιωμένος στην εθνική μας ομάδα οπότε δεν είμαι σε θέση να προσφέρω αυτά που χρειάζεται το Μαρούσι" ήταν τα πρώτα λόγια του.


Και συνέχισε: "Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους κ.κ. Κωσταντίνου, Κουτσούκο και Σταθούλη, για την εκτίμηση που έδειξαν προς το πρόσωπό μου τόσο ως επαγγελματία όσο και ως άνθρωπο. Το Μαρούσι μου πρόσφερε τα πάντα. Ως παίκτης έζησα τις ωραιότερες εμπειρίες και  μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω την προπονητική μου διαδρομή.  Πήρα πολλά κι έδωσα πολλά αισθανόμενος πάντα στρατιώτης του συλλόγου.


Αποχωρώ όντας σίγουρος πως πράττω το καλύτερο για τον σύλλογο και για τον κόσμο του Αμαρουσίου. Δίπλα σε αυτούς τους πραγματικούς φιλάθλους έμαθα πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των ανθρώπων κι όχι οι...αριθμοί, η ποσότητά τους στις κερκίδες".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software