Σεμινάριο με εκλεκτούς ομιλητές

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
aggelou Τα τοπικά σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζονται: την Παρασκευή (5/10) και το Σάββατο (6/10) εκλεκτοί ομιλητές θα διδάξουν στο Ηράκλειο.

Ο λόγος για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Μίσσα, τον πρωταθλητή Ευρώπης και πρωταθλητή Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Βαγγέλη Αγγέλου και τον πολύπειρο στην Α1 Θανάση Παπαχατζή.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στο γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού "Μελίνα Μερκούρη" και συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΠΚ, την ΕΚΑΣΚ και τη ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Οι ομιλίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 16.30 με τον Κώστα Μίσσα να αναλύει την "άμυνα σε screen μακριά από τη μπάλα". Στις 18.00 ο Θανάσης Παπαχατζής θα μιλήσει για "επίθεση Pick-n-roll", ενώ στις 19.30 ο Κώστας Μίσσας θα πάρει ξανά τη σκυτάλη αναφερόμενος στις "επιθετικές συνεργασίες τριών παικτών" δίνοντας έμφαση στις αποστάσεις (spacing).

Το Σάββατο την αυλαία θα ανοίξει ο Βαγγέλης Αγγέλου με το "κανόνες και χτίσιμο του επιθετικού transition". Ο Θανάσης Παπαχατζής θα συνεχίσει με το δεύτερο μέρος της "επίθεσης pick-n-roll", ενώ στις 12.30 ο Βαγγέλης Αγγέλου θα αναλύσει τη "σχέση βασικών με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση".

Η συμμετοχή των προπονητών στο σεμινάριο είναι ελεύθερη

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software