Συνεχίζει στην Κίνα ο Ράπτης

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
raptis Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Ράπτης, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας U22 των Chongking Fly Dragon. Ο Έλληνας τεχνικός εργάστηκε και πέρσι στον ίδιο σύλλογο από το πόστο του συνεργάτη προπονητή στην ανδρική ομάδα μαζί με τον Ντράγκαν Ράτσα, τον οποίο θέλησε να ευχαριστήσει πολύ για την ευκαιρία που του έδωσε.

Η συμφωνία του Γιάννη Ράπτη θα είναι για ένα χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν. Πρώτος προπονητής στους άνδρες είναι ο γνωστός μας από το πέρασμα του στην Ελλάδα, Ντράγκαν Ράτσα, που αποτελεί και τον μακροβιότερο ξένο προπονητή που εργάζεται στην Κίνα.

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Ντράγκαν Ράτσα για την ευκαιρία που μου έδωσε την περσινή χρονιά να εργαστώ στο σύλλογο, αλλά και για το γεγονός ότι παρότι δεν είναι Έλληνας, προσφέρει εργασία σε αρκετούς Έλληνες προπονητές. Ελπίζω και εύχομαι η σχέση μου μαζί του να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τη γυναίκα μου και την κόρη μου, για την στήριξη που μου προσφέρει και με κάνει να αντέχω να βρίσκομαι μακριά τους τον τελευταίο 1.5 χρόνο, γνωρίζοντας ότι για αυτούς η απουσία μου είναι πιο δύσκολη".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software