Έρχεται Τοπικό Σεμινάριο στο Αγρίνιο

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

bitzanis fragkias 5Σε ρυθμούς Τοπικών Σεμιναρίων κινείται ο ΣΕΠΚ με την Ε.Ο.Κ., την Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.  και κάνουν πράξη την πρόθεση τους να φτάσει η γνώση και η επιμόρφωση σε όσες περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Το έκτο Τοπικό Σεμινάριο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα λάβει χώρα το διήμερο 4-5 Μαΐου στο Αγρίνιο. Το «ΔΑΚ Αγρινίου», λοιπόν, θα γίνει ο τόπος συνάντησης των προπονητών της περιοχής προκειμένου να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των Βασίλη Φραγκιά, Βασίλη Μπρατσιάκου και Γιώργου Μπιτζάνη.

bitzanis fragkias 5

Σε ρυθμούς Τοπικών Σεμιναρίων κινείται ο ΣΕΠΚ με την Ε.Ο.Κ. και την Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.  και κάνουν πράξη την πρόθεση τους να φτάσει η γνώση και η επιμόρφωση σε όσες περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Το έκτο Τοπικό Σεμινάριο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα λάβει χώρα το διήμερο 4-5 Μαΐου στο Αγρίνιο. Το «ΔΑΚ Αγρινίου», λοιπόν, θα γίνει ο τόπος συνάντησης των προπονητών της περιοχής προκειμένου να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των Βασίλη Φραγκιά, Βασίλη Μπρατσιάκου και Γιώργου Μπιτζάνη.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες από τους Βασίλη Φραγκιά, Βασίλη Μπρατσιάκο και Γιώργο Μπιτζάνη θα έχουν όσοι βρεθούν στις 4 και 5 Μαΐου στο «ΔΑΚ Αγρινίου». Το Τοπικό Σεμινάριο θα αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για τους τεχνικούς της ευρύτερης περιοχής να διευρύνουν τις γνώσεις τους και τους προπονητικούς τους ορίζοντες. Όπως σε όλα τα Σεμινάρια του Συνδέσμου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερόμενους.

Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου
Παρασκευή, 04/05/2018

16:00 Μπιτζάνης: Ατομική επίθεση - εφαρμοσμένες ασκήσεις
17:30 Φραγκιάς: Ατομική άμυνα - εφαρμοσμένες ασκήσεις
19:00 Μπρατσιάκος: Προπόνηση περιφερειακών μέσα από την ομαδική τακτική

Σάββατο, 05/05/2018

10:00 Μπρατσιάκος: Spacing
11:30 Μπιτζάνης: Το κτίσιμο της άμυνας ΜΤΜ
13:00 Φραγκιάς: Επίθεση vs MTM

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software