Εντυπωσιακό φινάλε (pics)

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

baker1 Έπειτα από τρεις ημέρες γεμάτες ομιλίες, γνώσεις και ενέργεια έπεσε σήμερα η αυλαία του Διεθνούς Σεμιναρίου Ατομικής Βελτίωσης, το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής στο Κοντόπευκο. Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν ικανοποιημένοι από τα όσα άκουσαν κι όσα κατέγραψαν στα προπονητικά τους τετράδια καθιστώντας ακόμα ένα Σεμινάριο του ΣΕΠΚ απόλυτα επιτυχημένο.

IMG 7299 Έπειτα από τρεις ημέρες γεμάτες ομιλίες, γνώσεις και ενέργεια έπεσε σήμερα η αυλαία του Διεθνούς Σεμιναρίου Ατομικής Βελτίωσης, το οποίο έλαβε χώρα στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής στο Κοντόπευκο. Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν ικανοποιημένοι από τα όσα άκουσαν κι όσα κατέγραψαν στα προπονητικά τους τετράδια καθιστώντας ακόμα ένα Σεμινάριο του ΣΕΠΚ απόλυτα επιτυχημένο.

IMG 7212 Η αρχή της πρώτης ημέρας έγινε με τον πάντα γεμάτο ενέργεια και θετική αύρα, Ganon Baker* (ganonbakerbasketball.com)* να δείχνει ένα πλούσιο ασκησιολόγιο σε θέματα που άπτονται την λήψη αποφάσεων, όμως η ομιλία του δεν έμεινε μόνο στο αθλητικό κομμάτι. Ο Αμερικανός κόουτς έδωσε και πολλά μαθήματα ζωής προσπαθώντας να εξηγήσει στους προπονητές πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους στη ζωή ενός ανθρώπου και ειδικά ενός παιδιού!

IMG 7380

Μεταξύ των δύο ομιλιών ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών δια του προέδρου του, Παναγιώτη Γιαννάκη, τίμησε τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αθλητισμού στην Περιφέρεια Αττικής, Σπύρο Πάντζα, τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, τον πρόεδρο του ΓΣ Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Καράμπελα, τον πρόεδρο της ΚΑΠ, Γιώργος Οικονόμου και τον Αντιπρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Αριστοτέλη Σεργιαδάκη για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχή διοργάνωση του Σεμιναρίου.

Η αυλαία ενός εξαιρετικού Σεμιναρίου έπεσε με τον Μάνο Μανουσέλη να δείχνει πολλές ασκήσεις και να «χτίζει» κομμάτι κομμάτι την άμυνα στην αδύνατη πλευρά! Ο Έλληνας τεχνικός ως συνήθως έδωσε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και έβαλε... δύσκολα στην ομάδα επίδειξης που στάθηκε στο ύψος της!

Δείτε στιγμές από την τελευταία ημέρα του Σεμιναρίου

IMG 7206

IMG 7237

IMG 7248

IMG 7262

IMG 7282

IMG 7321

IMG 7333

IMG 7338

IMG 7344

IMG 7355

IMG 7374

IMG 7380

IMG 7399

IMG 7431

  IMG 7435

* Με τον coach Ganon Baker μπορείτε να επικοινωνείτε για ερωτήσεις κι οτιδήποτε άλλο, είτε μέσα από την ιστοσελίδα του ganonbakerbasketball.com είτε μέσα από το προσωπικό του email ganon@ ganonbakerbasketball.com

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software