Δελαπάσχος: "Υπάρχει μεγάλο όραμα στη Μύκονο"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

delapaschos Ο ΑΟ Μυκόνου πανηγύρισε πριν από μερικούς μήνες την άνοδο στη Γ' Εθνική, όπου φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η νησιωτική ομάδα απολαμβάνει το νέκταρ του προγραμματισμού των προηγούμενων ετών και το νέο κλειστό γήπεδο, θέλοντας να "χτίσει" πάνω σε αυτά για τα επόμενα χρόνια. 

Ο προπονητής του ΑΟ Μυκόνου, Θανάσης Δελαπάσχος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την σκληρή δουλειά των προηγούμενων ετών που έφερε την παρθενική παρουσία στη Γ' Εθνική, αλλά και την αφορμή για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια εν όψει των επόμενων ετών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την άνοδο στη Γ' Εθνική: "Αυτή η ομάδα πάλεψε πάρα πολύ τόσα χρόνια για να βρεθεί στη Γ' Εθνική. Τα παιδιά έκαναν προπόνηση σε ανοιχτό γήπεδο, με βροχή και με αέρα, κι έδιναν τους εντός έδρας αγώνες στην Τήνο, που έχει κλειστό. Όλοι αυτοί οι αθλητές στήριξαν την ομάδα τόσα χρόνια και φέτος η άνοδος στη Γ' Εθνική έτυχε να συμπέσει με την ολοκλήρωση των εργασιών για το κλειστό γήπεδο του νησιού. Έτσι, από πέρσι ξεκίνησε η εκπόνηση του πλάνου για άνοδο στη Γ' Εθνική, με την παρουσία τεσσάρων έμπειρων παιδιών, που βοήθησαν πολύ. Όταν διεκόπη πέρσι η σεζόν λόγω του κορονοϊού, ήμασταν πρώτοι. Φέτος, με την προσθήκη κάποιων πολύ έμπειρων παιδιών, πιστεύω ότι ανεβήκαμε επίπεδο. Δεν κοιτάζουμε πολύ μακριά όμως, στόχος μας είναι η δημιουργία μίας πολύ ανταγωνιστικής και μαχητικής ομάδας".

Για τον κόσμο του νησιού: "Λόγω του κορονοϊού, δεν μπορεί να ζήσει η τοπική κοινωνία από κοντά όλο αυτό το ταξίδι. Υπάρχει μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ και διάθεση να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό λόγω των καταστάσεων που επικρατούν. Πολύς κόσμος είδε το πρώτο μας παιχνίδι στη Γ' Εθνική μέσω διαδικτύου. Υπάρχει γενικά μεγάλο κίνητρο και διάθεση να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια. Έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια. Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ ωραίο κλίμα".

Για τον σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια: "Δεν θέλουμε να λέμε πολλά, δεν πάμε μακριά. Θέλουμε σε πρώτη φάση να απολαύσουμε τη φετινή σεζόν, αλλά παράλληλα μέσα από την παρθενική μας παρουσία στη Γ' Εθνική να "χτίσουμε" για το μέλλον. Θέλουμε να ανέβουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά, υπάρχει μεγάλο όραμα από τους παράγοντες της ομάδας. Ό,τι γίνεται, γίνεται με τη λογική της συνέπειας και του σωστού προγραμματισμού, δεν θέλουμε να είμαστε πυροτέχνημα, να εμφανιστούμε για ένα ή δύο χρόνια και μετά να εξαφανιστούμε. Όλοι όσοι είμαστε μέλη αυτής της ομάδας έχουμε μεγάλο όραμα για τα επόμενα χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι αυτοσκοπός η άνοδος φέτος, για παράδειγμα".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software