Οι τελικοί της VTB League είναι ελληνική υπόθεση

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

priftis-itoudis1 Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της VTB League για ακόμη μία χρονιά, έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο και την παραμονή στον θρόνο του πρωταθλητή. Απέναντί της, θα βρει την Ούνικς Καζάν, η οποία επιστρέφει σε τελικούς μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια.

Κοινός παρονομαστής για τους δύο μονομάχους είναι το... ελληνικό χρώμα στους πάγκους. 

Ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Δημήτρης Πρίφτης είναι οι αρχιτέκτονες των διαδοχικών επιτυχιών των δύο οργανισμών τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι που διαμορφώνουν το μονοπάτι προς την κορυφή για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Ούνικς Καζάν, αντίστοιχα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως επί των ημερών του Δημήτρη Ιτούδη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετράει έξι διαδοχικές παρουσίες σε Final Four της EuroLeague, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης επανέφερε φέτος την Ούνικς Καζάν τόσο στην EuroLeague όσο και στους τελικούς της VTB League.

Έχοντας άλλωστε στο πλευρό τους υψηλού επιπέδου συνεργάτες, όπως ο Ανδρέας Πιστιόλης, ο Κώστας Χατζηχρήστος, ο Κοσμάς Κοντογιάννης από τη μία, ο Θωμάς Νίκου, ο Βασίλης Σίμτσακ και ο Χάρης Γλάρος από την άλλη, δημιουργείται το κατάλληλο υπόβαθρο για ανάλογες επιτυχίες.

Ο ΣΕΠΚ συγχαίρει τους εκπροσώπους του στο εξωτερικό για την σπουδαία πορεία που έχουν διαγράψει φέτος τόσο στη VTB League όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετείχαν και δηλώνει περήφανος για όσα έχουν καταφέρει (και) φέτος.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software