Χώρισαν οι δρόμοι τους

| Έλληνες του Εξωτερικού
xristopoulos Ο αγώνας κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη ήταν ο τελευταίος του Γιάννη Χριστόπουλου ως προπονητή της Μπάγερν Μονάχου. Ο βαυαρικός σύλλογος όπως ανακοίνωσε επίσημα χθες έλυσε τη συνεργασία του με τον Έλληνα τεχνικό με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Ο Χριστόπουλος, ο οποίος αφήνει την Μπάγερν στην 8η θέση του πρωταθλήματος, αρχικά ήταν άμεσος συνεργάτης του Ντιρκ Μπάουερμαν και ηγήθηκε ως πρώτος προπονητής από τα τέλη Σεπτεμβρίου οπότε και απολύθηκε ο Γερμανός τεχνικός.
xristopoylos xristo_bayern Ο αγώνας κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη ήταν ο τελευταίος του Γιάννη Χριστόπουλου ως προπονητή της Μπάγερν Μονάχου. Ο βαυαρικός σύλλογος όπως ανακοίνωσε επίσημα χθες έλυσε τη συνεργασία του με τον Έλληνα τεχνικό με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Ο Χριστόπουλος, ο οποίος αφήνει την Μπάγερν στην 8η θέση του πρωταθλήματος, αρχικά ήταν άμεσος συνεργάτης του Ντιρκ Μπάουερμαν και ηγήθηκε ως πρώτος προπονητής από τα τέλη Σεπτεμβρίου οπότε και απολύθηκε ο Γερμανός τεχνικός.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, τόνισε χαρακτηριστικά:
«Γενικά μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το έργο του Γιάννη Χριστόπουλου, ωστόσο δεν υλοποιήθηκαν τα αποτελέσματα όσο θα θέλαμε. Ζητήσαμε επομένως από τον Σβέτισλαβ Πέσιτς αν θα μπορούσε να αναλάβει σε σύντομο χρονικό διάστημα κι εκείνος δέχτηκε».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software