Τρεις νίκες και μία ήττα

| Έλληνες του Εξωτερικού
itoudis-bk Ροζ φύλλα είχε το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε για τους Έλληνες προπονητές που συνέχισαν με τον καλύτερο τρόπο στα πρωταθλήματα τους. Πιο συγκεκριμένα η Ζαλγκίρις του Ηλία Ζούρου, η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη και η Κορεκαμίνος του Κρις Χουγκάζ προχώρησαν με νίκες. Αντίθετα η Γκαλάτι του Σάκη Παραλίκα δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις νίκες της. itoudis-bk Ροζ φύλλα είχε το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε για τους Έλληνες προπονητές που συνέχισαν με τον καλύτερο τρόπο στα πρωταθλήματα τους. Πιο συγκεκριμένα η Ζαλγκίρις του Ηλία Ζούρου, η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη και η Κορεκαμίνος του Κρις Χουγκάζ προχώρησαν με νίκες. Αντίθετα η Γκαλάτι του Σάκη Παραλίκα δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις νίκες της.

Η ήττα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν επηρέασε ψυχολογικά την Ζαλγκίρις που έδειξε σοβαρότητα και κέρδισε με 83-57 την Πιένο Ζβάιγκντες. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου έμεινε αήττητη στο λιθουανικό πρωτάθλημα έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Μαρτίνας Πότσιους, ο οποίος σκόραρε 22 πόντους.
Αήττητη συνεχίζει και η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Η ομάδα από την Μπαντίρμα επικράτησε εύκολα με 86-70 της Τόφας με τον Κιθ Σίμονς να σημειώνει 16 πόντους.
Την δεύτερη νίκη της σε έξι αγωνιστικές πανηγύρισε η Κορεκαμίνος, η οποία επιβλήθηκε με 99-79 της Γκάνσος για το πρωτάθλημα του Μεξικό. Η ομάδα του Κρις Χουγκάζ είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Άντονι Τζέιμς, ο οποίος σταμάτησε στους 27 πόντους.
Μπορεί για τους τρεις εκπροσώπους μας να ήταν ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τον Σάκη Παραλίκα, καθώς η Γκαλάτι δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Μπράσοβ με 81-72. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τον Έλληνα προπονητή σε τρεις αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα στο γυναικείο πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software