Θετικός απολογισμός

| Έλληνες του Εξωτερικού
galanis Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με τους Έλληνες προπονητές να πανηγυρίζουν νίκες με τις ομάδες τους πέρασε. Η Μπάνβιτ του Ιτούδη συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Λουκόιλ Ακαντεμίκ του Γαλάνη και την Ναντέζντα του Δικαιουλάκου. Αντίθετα δεν τα κατάφερε η Γκαλάτι του Παραλίκα. galanis Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με τους Έλληνες προπονητές να πανηγυρίζουν νίκες με τις ομάδες τους πέρασε. Η Μπάνβιτ του Ιτούδη συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Λουκόιλ Ακαντεμίκ του Γαλάνη και την Ναντέζντα του Δικαιουλάκου. Αντίθετα δεν τα κατάφερε η Γκαλάτι του Παραλίκα.

Αναλυτικότερα η Μπάνβιτ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο Τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς με το επιβλητικό 94-52 ξεπέρασε τον σκόπελο της Αλιάγα. Η ομάδα του Ιτούδη έπειτα από 16 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της TBL με μόλις μία ήττα.
Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται και η Λουκόιλ Ακαντεμίκ του Δημήτρη Γαλάνη, καθώς το Σαββάτο διέλυσε με 106-50 την Μπερόε. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού έπειτα από 13 αγωνιστικές έχει μόλις μία ήττα και έχει απόσταση δύο ηττών από την δεύτερη, Τσέρνο Μόρε.
Η... αναγέννηση της Ναντέζντα είναι πλέον γεγονός. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο έχει φέρει αποτελέσματα. Η ομάδα από το Όρενμπουργκ νίκησε με 83-64 την Dynamo - GUVD και με αυτή τη νίκη σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα γυναικών της Ρωσίας.
Μετά τη νίκη επί της Ραπίντ η Γκαλάτι δεν κατάφερε να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, καθώς για την 15η αγωνιστική του Ρουμανικού πρωταθλήματος γυναικών γνώρισε την ήττα με 86-58 από την Οραντέα. Η ομάδα του Σάκη Παραλίκα βρίσκεται στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα στην 8η θέση.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software