Έγραψε (πάλι) ιστορία

dikaioulakos_tetragoni Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος τείνει να γίνει συνώνυμο της επιτυχίας. Ο Έλληνας προπονητής κατάφερε να γράψει ιστορία με την Ναντέζντα την οποία καθοδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final 8 της Ευρωλίγκα γυναικών. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κόουτς Δικαιουλάκος όταν ανέλαβε τις τύχες της ομάδας κινδύνευε να μείνει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας από τη φάση των ομίλων. dikaioulakos_tetragoni Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος τείνει να γίνει συνώνυμο της επιτυχίας. Ο Έλληνας προπονητής κατάφερε να γράψει ιστορία με την Ναντέζντα την οποία καθοδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final 8 της Ευρωλίγκα γυναικών. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κόουτς Δικαιουλάκος όταν ανέλαβε τις τύχες της ομάδας κινδύνευε να μείνει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας από τη φάση των ομίλων.

Η ομάδα από το Όρενμπουργκ επικράτησε με 83-76 μέσα στην Πολωνία της Βίσλα κι έτσι πήρε τις δύο νίκες που χρειαζόταν για να προκριθεί, καθώς το ίδιο είχε γίνει και πριν μερικές ημέρες στη Ρωσία (52-48). Πλέον στην φάση των 8 της Ευρωλίγκα θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι των 4.
Μετά την πρόκριση ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος δήλωσε: "Είμαι πολύ περήφανος. Είναι μία σπουδαία μέρα για το Όρενμπουργκ, καθώς για πρώτη φορά περάσαμε στο Final 8. Είμαι περήφανος για τις παίκτριες μου. Ο αγώνας με την Βίσλα ήταν εξαιρετικός. Οι δύο ομάδες έδειξαν μεγάλη διάθεση και θα μπορούσε οποιαδήποτε να κερδίσει. Ήταν οι λεπτομέρειες που μας έδωσαν τη νίκη, κάποιες καλές επιλογές της Μπάμπκινα και 3 πολύ σημαντικά τρίποντα της Μπόνερ έκριναν τον νικητή".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software