Μοιρασμένα τα σημεία

| Έλληνες του Εξωτερικού

itoudis Το Σαββατοκύριακο έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στους Έλληνες προπονητές, καθώς μέτρησαν από μία νίκη (Ιτούδης, Πιστιόλης) και μία ήττα (Κυρίτσης). Σήμερα (24/11), ωστόσο αγωνίζονται οι ομάδες των Τζώρτζη Δικαιουλάκου και Σάκη Παραλίκα με την ελπίδα να γείρει η πλάστιγγα του εβδομαδιαίου απολογισμού προς τα θετικά αποτελέσματα.

itoudis cska Το Σαββατοκύριακο έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στους Έλληνες προπονητές, καθώς μέτρησαν από μία νίκη (Ιτούδης, Πιστιόλης) και μία ήττα (Κυρίτσης). Σήμερα (24/11), ωστόσο αγωνίζονται οι ομάδες των Τζώρτζη Δικαιουλάκου και Σάκη Παραλίκα με την ελπίδα να γείρει η πλάστιγγα του εβδομαδιαίου απολογισμού προς τα θετικά αποτελέσματα.

Καταιγιστική και χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια ήταν η ΤΣΣΚΑ στο παιχνίδι κόντρα στην Αστάνα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και του άμεσου συνεργάτη του, Ανδρέα Πιστιόλη έπειτα από την μαθηματική της πρόκριση στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα, κέρδισε χθες (23/11) την ομάδα του Καζακστάν με 89-63. Με αυτή τη νίκη οι Ρώσοι διεύρυναν το σερί σε 7-1 και συνεχίζουν να βρίσκονται στη 2η θέση της VTB League.
Θύμα έκπληξης έπεσαν οι Xinjiang Flying Tigers στην 10η αγωνιστική του κινεζικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μιχάλη Κυρίτση ηττήθηκε εντός έδρας με 102-96 κι έτσι έφτασε τις 3 ήττες στο πρωτάθλημα. Οι εφτά νίκες που έχει πετύχει, ωστόσο, διατηρούν την ομάδα από την πόλη Urumqi στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Σήμερα (24/11) αγωνίζονται η Ναντέζντα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου κι η Γκαλάτι του Σάκη Παραλίκα για τα γυναικεία πρωταθλήματα της Ρωσίας και της Ρουμανίας αντίστοιχα.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software