Διαδικτυακό Σεμινάριο νεαρών παικτών

| Δελτία Τύπου

basket pc Η επιμόρφωση για τους Έλληνες προπονητές δεν σταματά ποτέ και σε αυτό το πλαίσιο στις 30 Ιουλίου σε συνεργασία με τη ScienceWeb (www.scienceweb.gr) ο ΣΕΠΚ διοργανώνει διαδικτυακό Σεμινάριο που θα αφορά την προπόνηση νεαρών καλαθοσφαιριστών. Οι Γιάννης Φατούρος και Θανάσης Χατζηνικολάου θα αναλάβουν να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα.

basket pc  επιμόρφωση για τους Έλληνες προπονητές δεν σταματά ποτέ και σε αυτό το πλαίσιο στις 30 Ιουλίου σε συνεργασία με τη ScienceWeb ο ΣΕΠΚ (www.scienceweb.gr) διοργανώνει διαδικτυακό Σεμινάριο που θα αφορά την προπόνηση νεαρών καλαθοσφαιριστών. Οι Γιάννης Φατούρος και Θανάσης Χατζηνικολάου θα αναλάβουν να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα.

Στις 30 Ιουλίου από τις 20.00 έως τις 22.00 οι Έλληνες προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμα ένα διαδικτυακό Σεμινάριο. Αυτή τη φορά το θέμα που θα αναλυθεί αφορά την προπόνηση νεαρών καλαθοσφαιριστών και ο τομέας που θα αναλυθεί αφορά "την προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης με βάρη και την πλειομετρική προπόνησηκατά την παιδική και εφηβική ηλικία".


Μέσα από τις ομιλίες των Γιάννη Φατούρου (Αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης του τμήματος Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και Θανάση Χατζηνικολάου (Λέκτορας Προπονητικής - Τ.Ε.Φ.Α.Α. Πανεπιστημίου ΔΠΘ στην Κομοτηνή) θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:
- Ποιες οι ιδιαιτερότητες της προπόνησης στα στάδια ανάπτυξης;
-Είναι ασφαλής και αποτελεσματική η προπόνηση με βάρη στην παιδική και εφηβική ηλικία;
-Είναι ασφαλής και αποτελεσματική η πλειομετρική προπόνηση στην παιδική και εφηβική ηλικία;
-Ποιες οι μέθοδοι προπόνησης και ο σχεδιασμός της προπόνησης στην προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης στην παιδική και εφηβική ηλικία;

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software