"Ευτυχής συγκυρία η άνοδος και το Σεμινάριο"

| Δελτία Τύπου

koulouriotis Το Ναύπλιο έχει την τιμητική του και ο Χάρης Κουλουριώτης, προπονητής του Οίακα και "οικοδεσπότης" του Τοπικού Σεμιναρίου, μίλησε στο Sepk.gr για αυτή την ευτυχή συγκυρία, αλλά και την ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας συνολικά στη μπασκετική προσπάθεια.

koulouriotis Το Ναύπλιο έχει την τιμητική του αυτή την εβδομάδα: αφενός η τοπική ομάδα, ο Οίακας, με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά την άνοδο στην Α2 και αφετέρου την Παρασκευή και το Σάββατο (11-12 Μαΐου) θα φιλοξενήσει το Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ. Κοινό πρόσωπο ο προπονητής του Οίακα, Χάρης Κουλουριώτης, ο οποίος θα είναι παράλληλα και βασικός ομιλητής στο Σεμινάριο. Επί της ουσίας θα είναι αυτός που θα ανοίξει την αυλαία την Παρασκευή μιλώντας για "προπόνηση ατομικής βελτίωσης", δίνοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη στους υπόλοιπους ομιλητές: τον Βασίλη Φραγκιά, τον Στέφανο Τριαντάφυλλο και τον γυμναστή Κώστα Μασούρα.

Ο Χάρης Κουλουριώτης μίλησε με "διπλή" ιδιότητα ως προπονητής του Οίακα κι ως "οικοδεσπότης" ομιλητής του Σεμιναρίου στο Sepk.gr ξεκινώντας με την φετινή πορεία της ομάδας του Ναυπλίου που αν και νεοφώτιστη έχει αγγίξει την παραμονή (σ.σ χρειάζεται μια νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο της ανόδου): "Ο αρχικός μας στόχος ήταν να φτιάξουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα που να έχει υγεία και να κάνει μια καλή πορεία στην Β' Εθνική. Γιατί ξέρουμε ότι μια νεοφώτιστη ομάδα, όποιους παίκτες και να πάρει δεν είναι εύκολο να πρωταγωνιστήσει. Από εκεί και πέρα βλέποντας την ομάδα να δείχνει καλά στοιχεία κατά τη διάρκεια της χρονιάς, γίναμε πολύ αισιόδοξοι για την πορεία και φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε την άνοδο και να είμαστε πλέον μια ανάσα μακριά από αυτή. Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν όρεξη, δουλεύουν πολύ σωστά και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο" ήταν τα πρώτα του λόγια.

Παράλληλα δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου της περιοχής στο νέο εγχείρημα: "Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της πόλης. Η έδρα μας βοήθησε πολύ και ελπίζω να μας βοηθήσει και στο τελευταίο παιχνίδι για να τελειώσουμε όμορφα τη χρονιά και να πάρουμε την άνοδο".

Αναφερόμενος στο Τοπικό Σεμινάριο υπογράμμισε: "Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι δράσεις που κάνει ο Σύνδεσμος για την περιφέρεια και τους προπονητές. Οι ομιλητές είναι υψηλού επιπέδου. Τυγχαίνει να μιλήσω και εγώ για πρώτη φορά και ευχαριστώ τον Σύνδεσμο για την πρόσκληση. Οι προπονητές θα πάρουν πράγματα και είναι καλό να το παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος γίνεται. Είναι ευτυχής συγκυρία για την περιοχή ότι η ομάδα της πόλης είναι κοντά σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία και παράλληλα θα διοργανωθεί και ένα σεμινάριο. Θα βοηθήσει πολύ για να αναδειχτεί το άθλημα και να αγαπήσει ακόμη περισσότερο ο κόσμος το μπάσκετ".

Μιλώντας πιο αναλυτικά για το θέμα του συμπλήρωσε ότι "θα μιλήσω σχετικά με προπόνηση ατομικής βελτίωσης για όλες τις ηλικίες, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις αναπτυξιακές. Παράλληλα θα δωθεί μεγάλη βάση στην περίοδο που έρχεται, δηλαδή την μεταβατική. Πιστεύω ότι ο παίκτης πρέπει να βελτιώνει όλα τα βασικά. Από εκεί και πέρα κάθε παίκτης πρέπει να δουλέψει στις αδυναμίες του. Υπάρχει δηλαδή ένα γενικό πλάνο, αλλά υπάρχει και εξατομίκευση. Συν το κομμάτι της ενδυνάμωσης, του άλματος και της ταχύτητας που πάει παράλληλα".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software