Μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Βορείου Ελλάδας

| Δελτία Τύπου

thes1 Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση προπονητών για το 2020 στα γραφεία του Σ.Ε.Π.Κ. στη Β. Ελλάδα. Ομιλητές ήταν ο Δικηγόρος και πρώην μέλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ κ. Θωμάς Νικολός και ο coach Καλύβας Αστέριος. Στη συγκέντρωση παρευρέθησαν μέλη του Συνδέσμου και ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις προς τους ομιλητές. 

Ο κ. Νικολός ανέπτυξε τη θέση του Έλληνα προπονητή στον εργασιακό χώρο. Προσπάθησε συνοπτικά να αναλύσει την υπάρχουσα ελληνική νομολογία σε διάφορα επίπεδα. Δόθηκαν αρκετές επεξηγήσεις, αλλά το όλο θέμα έχει τόσα επίπεδα και πολυπλοκότητα, ώστε πρέπει να συζητηθεί ξανά και υπάρξει ζύμωση για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ήταν μία πολύ καλή αρχή, σε ένα ζωτικής σημασίας θέμα που αφορά όλα τα μέλη του Συνδέσμου ανεξαιρέτως.

Ο coach Καλύβας ανέπτυξε το θέμα, στατιστικά πακέτα στο σύγχρονο basketball. Ανέλυσε το πρόγραμμα Synergy, έδειξε τις δυνατότητες που έχει και πως μπορεί να αξιοποιηθεί στην ανάπτυξη μίας πετυχημένης τακτικής. Έδωσε πληροφορίες για στατιστικά sites σε όλο το κόσμο, τα οποία μπορούν να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες σε
διάφορα επίπεδα.

Το επόμενο ραντεβού του μελών του Συνδέσμου δόθηκε για τις 26/2 και ημέρα Τετάρτη, όπου Θα υπάρξει συζήτηση για την καλύτερη οργάνωση της επόμενης συγκέντρωσης.

thes2

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software