Ξεχωριστές στιγμές στις Σέρρες

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
serres_mikri.jpg Με την επίσκεψη στο Κέντρο Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες Σερρών συνεχίστηκε η "Εβδομάδα Αγάπης" την οποία διοργανώνουν από κοινού ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κι η ο ΠΣΑΚ. Προπονητές, παίκτες αλλά κι ο πρόεδρος των "Πελαργών" μοίρασαν δώρα και πέρασαν όμορφες στιγμές.
serres_2.jpg Με την επίσκεψη στο Κέντρο Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες Σερρών συνεχίστηκε η "Εβδομάδα Αγάπης" την οποία διοργανώνουν από κοινού ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κι η ο ΠΣΑΚ. Προπονητές, παίκτες αλλά κι ο πρόεδρος των "Πελαργών" μοίρασαν δώρα και πέρασαν όμορφες στιγμές.

Για λογαριασμό του ΣΕΠΚ έδωσαν το παρών ο Γενικός Γραμματέας Θόδωρος Μπολάτογλου, καθώς κι οι Καμαράκης, Αθανασίου και Πιλαφίδης.

Ο τελευταίος μάλιστα μίλησε μπροστά για τον τηλεοπτικό φακό κάνοντας λόγο για την τιμή και τη χαρά που ένιωσε να πάρει μέρος σε αυτή την όμορφη κίνηση.

Τον ΠΣΑΚ εκπροσώπησαν σχεδόν ολόκληρη η ομάδα των Ικάρων Σερρών, καθώς ακόμη οι Τότσιος, Μασλαρινός, Δαλιάρης, Παπαδόπουλος, Καραβασάνης, Κιτσιούλης,  οι Πενταζίδης, Κούβελας και Κέκελης από την Καβάλα καθώς κι ο Κώστας Αλεξανδρίδης.

Την Τετάρτη η "εβδομάδα αγάπης" θα συνεχιστεί την Τετάρτη με την επίσκεψη στο Παιδογκολογικό τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.



Φωτογραφίες από την επίσκεψη 

serres_megai.jpg























serres_3.jpg






















serres_4.jpg

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software