Ο ΣΕΠΚ ευχαρίστησε τον Μαντουλίδη

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
kerameas_bolato.jpg Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης μετά το τέλος του «Θεσσαλονίκη 2009» τίμησε τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη για την άψογη συνεργασία τους στη διεξαγωγή ενός άκρως επιτυχημένου Σεμιναρίου, με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου, Θόδωρο Μπολάτογλου να παραδίδει το βραβείο στον εκπρόσωπο των Εκπαιδευτηρίων, Νίκο Κεραμέα.

 

kerameas_bolato.jpg

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης μετά το τέλος του «Θεσσαλονίκη 2009» τίμησε τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου, Θόδωρο Μπολάτογλου να παραδίδει το βραβείο στον εκπρόσωπο των Εκπαιδευτηρίων, Νίκο Κεραμέα.

Συγκεκριμένα ο "Μαντουλίδης" που φιλοξένησε τους περίπου 400 προπονητές, τους ομιλητές και το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΚ, πρόσφερε όλες τις ανέσεις και τις συνθήκες που βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή του Σεμιναρίου.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε κι η -εξαιρετική όπως χαρακτηρίστηκε- ομάδα επίδειξης που απαρτιζόταν από παίκτες του Μαντουλίδη, αλλά και αρκετούς παλιούς συμπαίκτες ή παίκτες του αδικοχαμένου Γιώργου Γιαννακούλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ομιλητές του Σεμιναρίου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το μπασκετικό επίπεδο, τη δεκτικότητα και τη συμπεριφορά των παικτών, που έπαιξαν κι αυτοί σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του "Θεσσαλονίκη 2009". 

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software