Ο Ζούρος "προπονητής της χρονιάς" στο Eurocup

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
zour Μια μεγάλη τιμή στον Ηλία Ζούρο επεφύλλαξε η διοργανώτρια αρχή του Eurocup, καθώς του χάρισε τον τίτλο του "προπονητή της χρονιάς", όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη. Πρόκειται για την επιβράβευση στο πρόσωπο του Έλληνα προπονητή, ο οποίος οδήγησε τους "Ολυμπιονίκες" στην πρόκριση στο φάιναλ-φορ.

Ο συγκεκριμένος τίτλος θεσμοθετήθηκε πέρσι και τον είχε κερδίσει ο Τούρκος Οκτάι Μαχμούτι, ο οποίος ήταν ομιλητής στο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ το 2008 στην Αθήνα.

Πρόκειται ασφαλώς για μια άκρως τιμητική διάκριση για τον Ηλία Ζούρο, αλλά και μια επιβεβαίωση για το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων προπονητών, που πρωταγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στο επίσημο site της διοργάνωσης αναφέρονται τα εξής:
"Ο Πανελλήνιος πραγματοποίησε μια εμπνευσμένη σεζόν κι έγινε η μόνη ομάδα που προκρίθηκε στο φάιναλ φορ χωρίς να έχει πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.

Το έργο του Ζούρου έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν έχασε στη φάση των "16" δύο παίκτες με τραυματισμούς (σ.σ. Τζόνσεν και Ντέιβις). Στην παραγματικότητα κανένας παίκτης του Πανελληνίου δεν ξεκίνησε βασικός σε όλα τα παιχνίδια του Eurocup, ενώ μόνο πέντε παίκτες έπαιξαν και στους 14 αγώνες.

Παρ' όλα αυτά ο Ζούρος πήρε το μάξιμουμ απ' όλους τους παίκτες στο ρόστερ και οδήγησε την ομάδα χωρίς ήττα στα εντός έδρας παιχνίδια της. Και τούτο χωρίς να υπάρχει ούτε ένας παίκτης του Πανελλήνιου μέσα στην πρώτη δεκάδα των κύριων στατιστικών κατηγοριών".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software