Το DVD του Σεμιναρίου

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

man To DVD του εξαιρετικού Τοπικού Σεμιναρίου που διοργανώθηκε τον Δεκέμβριο στο Ρέθυμνο βρίσκεται προς διάθεση στα γραφεία του  ΣΕΠΚ. Ομιλητές ήταν οι Μανουσέλης, Κουφός και Χριστοδούλου.

Το DVD του εξαιρετικού Τοπικού Σεμιναρίου που διοργανώθηκε τον Δεκέμβριο στο Ρέθυμνο, βρίσκεται προς διάθεση στα γραφεία του ΣΕΠΚ. Οι ομιλητές, που εντυπωσίασαν με τις παρουσιάσεις τους, ήταν ο Μάνος Μανουσέλης, ο Στέργιος Κουφός κι ο Αλέξης Χριστοδούλου.

Ο Μάνος Μανουσέλης ανέλυσε με μεγάλη μεθοδικότητα το θέμα "Προσωπική άμυνα και επιστροφές" κάνοντας εκτενή αναφορά στις αρχές και στη μεθοδολογία που μπορεί να ακολουθήσει ένας προπονητής στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ο Στέργιος Κουφός μίλησε για "Επιθετικές Συνεργασίες" παρουσιάζοντας έξυπνες λύσεις και πρωτοποριακές ιδέες. Τέλος ο Αλέξης Χριστοδούλου ανέπτυξε το "Αθλητική Βελτίωση στην Καλαθοσφαίριση" παρουσιάζοντας πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι όχι μόνο.

Τα μέλη του ΣΕΠΚ μπορούν να προμηθευτούν το DVD από τα γραφεία του Συνδέσμου (Συγγρού 230 - Καλλιθέα) έναντι 10 ευρώ. Τα μη μέλη μπορούν να τα προμηθευτούν έναντι 20 ευρώ.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software