Στη Λιμόζ ο Γιαννάκης

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

giannakis_limoges Στον πάγκο της ιστορικής Λιμόζ θα κάθεται την επόμενη χρονιά ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε σε όλα με τη γαλλική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια, αναφέροντας στην επίσημη ανακοίνωση τον χαρακτήρισε "θρύλο του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λιμόζ αναφέρει:


"Η Λιμόζ παρουσίασε το νέο της προπονητή, Παναγιώτη Γιαννάκη, έναν θρύλο του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με την υπογραφή του, τον οποίο ο ελληνικός τύπος αποκαλεί «Δράκο», επαληθεύεται η αναζήτηση του συλλόγου ενός μεγάλου μεγέθους στο χώρο της προπονητικής από την ηπειρωτική Ευρώπη.

Παίκτης και προπονητής με πολλούς τίτλους στο παλμαρέ του, ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνέβαλε στην εξέλιξη και την άνοδο του ελληνικού μπάσκετ, κατακτώντας και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική το 1987….

Είναι μέχρι στιγμής ο μόνος που κατάφερε αυτό το απίστευτο διπλό, να έχει δηλαδή δύο αργυρά μετάλλια είτε ως παίκτης το 1989 είτε ως προπονητής το 2006 στο Παγκόσμιο.

Οι εμπειρίες του στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι εξίσου σημαντική. Έχει παίξει σε πέντε Final Four κατά τη διάρκεια της καριέρας του, παίρνοντας τον τίτλο στο Παρίσι το 1996, τρεις φορές φιναλίστ Ελλάδας (2008-2009-2010), φιναλίστ στην Ευρωλίγκα το 2010, ενώ κέρδισε και το Κύπελλο Ελλάδας το 2010.

Ο Γιαννάκης είναι μία σημαντική μπασκετική προσωπικότητα, που ήρθε στη Λιμόζ για τα επόμενα δύο χρόνια, με σκοπό να δώσει ώθηση στην ομάδα την επόμενη χρονιά στην Α΄ κατηγορία".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software