Συγχαρητήρια από τον ΣΠΚΚ

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.
logo_cbca1339150263 Συγχαρητήρια επιστολή στον ΣΕΠΚ απέστειλε ο αντίστοιχος Σύνδεσμος της Κύπρου (ΣΠΚΚ) για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Διεθνούς Σεμιναρίου "Αθήνα 2013", που απονέμει τα εύστημα και για το παράδειγμα, αλλά και το κίνητρο που δίνουν οι Έλληνες προπονητές, οι οποίοι κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Αναλυτικά η επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινά μας συγχαρητήρια για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Διεθνούς Σεμιναρίου "Αθήνα 2013". Το υψηλού επιπέδου και άρτια οργανωμένο Σεμινάριο του ΣΕΠΚ έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους προπονητές, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ανταλλάξουν σκέψεις και ιδέες με άλλους συναδέλφους.

Επίσης επιτρέψτε μας να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία, βοήθεια και στήριξη σας προς τα μέλη του ΣΠΚΚ που έδωσαν το παρών τους στο Σεμινάριο. Μαζί με τις ευχαριστίες, σας εκφράζουμε την επιθυμία μας για την αδελφοποίηση των δύο Συνδέσμων, κάτι που θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

Η περηφάνια μας για το υψηλό επίπεδο του αδελφού Έλληνα προπονητή μας δίνει το καλύτερο παράδειγμα και κίνητρο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας. Το γεγονός ότι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης , ένας από τους κορυφαίους Συνδέσμους Προπονητών στον ευρωπαϊκό χώρο, βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό μας, μας καθιστά ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξους για το μέλλον του Κύπριου προπονητή".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software