Τοπικό σεμινάριο στο Αρκαλοχώρι

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

sepk logo Η προσπάθεια του ΣΕΠΚ για την επιμόρφωση δεν σταματά κι έτσι μετά το Διεθνές Σεμινάριο συνεχίζονται τα Τοπικά. Η αρχή θα γίνει από το Αρκαλοχώρι εκεί όπου στις 28 και 29 Ιουνίου με την συμμετοχή του τοπικού γραφείου του ΣΕΠΚ στη Κρήτη θα λάβει χώρα ένα διαφορετικό από τα υπόλοιπα Τοπικό Σεμινάριο, καθώς η βαρύτητα θα δοθεί στις μικρές ηλικίες, ενώ θα υπάρχει και ημερίδα για την "ανάπτυξη και διάδοση της καλαθοσφαίρισης στις μικρές ηλικίες".

sepk logo Η προσπάθεια του ΣΕΠΚ για την επιμόρφωση δεν σταματά κι έτσι μετά το Διεθνές Σεμινάριο συνεχόζονται τα Τοπικά. Η αρχή θα γίνει από το Αρκαλοχώρι εκεί όπου στις 28 και 29 Ιουνίου με την συμμετοχή του τοπικού γραφείου του ΣΕΠΚ στη Κρήτη θα λάβει χώρα ένα διαφορετικό από τα υπόλοιπα Τοπικό Σεμινάριο, καθώς η βαρύτητα θα δοθεί στις μικρές ηλικίες, ενώ θα υπάρχει και ημερίδα για την "ανάπτυξη και διάδοση της καλαθοσφαίρισης στις μικρές ηλικίες". manouselis

Ένα άκρως ενδιαφέρον και εξειδικευμένο στις μικρές ηλικίες Τοπικό Σεμινάριο θα διοργανώσει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο Αρκαλοχώρι αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29 Ιουνίου). Πιο συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου (10:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου ο καταξιωμένος γυμναστής, Κώστας Χατζηχρήστος θα αναλύσει την "Προπόνηση αθλητικής βελτίωσης στις μικρές ηλικίες 6-9, 10-12 και 13-15", στη συνέχεια (11:45-13:15) ο κόουτς Κώστας Κουρκούμπας που ειδικεύεται στις ακαδημίες θα μιλήσει για τον "Τεχνικό σχεδιασμό των ακαδημιών", ενώ την αυλαία της πρώτης ημέρας (13:30-14:45) θα ρίξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάνος Μανουσέλης, ο οποίος θα αναφερθεί στο "Footwork, dribbling, shooting – Ασκησιολόγιο για ανάπτυξη νεαρών καλαθοσφαιριστών"

xatzi Την δεύτερη ημέρα του Σεμιναρίου (Κυριακή, 29/06) το ραντεβού θα δοθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου εκεί όπου από τις 10:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα την "Ανάπτυξη και διάδοση της καλαθοσφαίρισης στις μικρές ηλικίες". Την συζήτηση θα συντονίσει ο εγνωσμένος δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουντής, ενώ την εισαγωγή στη θεματολογία θα αναλάβει ο Μιχάλης Καλαϊτζάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

10:00-11:30 Τοποθετήσεις ομιλητών:

* εκπρόσωπος Ε.ΚΑ.Σ.Κ. - υπεύθυνος αναπτυξιακού κ. Γιαννουλάκης Βαγγέλης: Τρόποι με τους οποίους η τοπική ένωση μπορεί να βοηθήσει στη διάδοση και ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης.
* πρόεδρος του τοπικού γραφείου Κρήτης του Σ.Ε.Π.Κ. - προπονητής ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη κ. Μακράκης Γιώργος: Τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει το μπάσκετ ελκυστικό για το παιδί που έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με το άθλημα.
* τεχνικός διευθυντής – υπεύθυνος ακαδημιών Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου Κουρκούμπας Κώστας: Οργάνωση - στελέχωση και λειτουργία Ακαδημιών.
* αθλητικός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής: H δημοτικότητα της καλαθοσφαίρισης σε σχέση με άλλα αθλήματα. Οι λόγοι που δεν μπορεί το άθλημα να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα από τις επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.
* εκπρόσωπος Π.Σ.Α.Κ. Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Ο ρόλος που έπαιξε η ακαδημία στην πρώτη του γνωριμία με το άθλημα και τα προβλήματα που συνάντησε μέσα από αυτή τη διαδρομή;

11:45-12:30

Όποιος παρευρισκόμενος το επιθυμεί, μπορεί να κάνει μία σύντομη τοποθέτηση.

Επίσης, έχει τη δυνατότητα να καταθέσει εγγράφως, στην γραμματεία της ημερίδας, τις προτάσεις του, συνοπτικές ή μακροσκελείς, οι οποίες θα μελετηθούν και θα συμπεριληφθούν στα πρακτικά της ημερίδας. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και τα σωματεία θα πάρουν αντίγραφο των πρακτικών στο τέλος της ημερίδας.

12:30-14:00
Ανοικτός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η συμμετοχή των προπονητών στο Σεμινάριο θα είναι όπως συμβαίνει πάντα ελεύθερη

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software