Το ελληνικό μπάσκετ μοίρασε δώρα και αγάπη

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

xristodouleio1 Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά το ελληνικό μπάσκετ δήλωσε «παρών» στο πλευρό των κοριτσιών του «Χριστοδουλείου Ιδρύματος Προστασίας Παιδιών». Ο ΣΕΠΚ, ο ΠΣΑΚ, ο ΕΣΑΚΕ και ο χορηγός του πρωταθλήματος, Stoiximan.gr σήμερα το πρωί βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος προκειμένου να μοιράσουν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο. Τα κορίτσια θέλησαν να ευχαριστήσουν με το δικό τους τρόπο την «οικογένεια» του μπάσκετ τραγουδώντας ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

1822702 Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά το ελληνικό μπάσκετ δήλωσε «παρών» στο πλευρό των κοριτσιών του «Χριστοδουλείου Ιδρύματος Προστασίας Παιδιών». Ο ΣΕΠΚ, ο ΠΣΑΚ, ο ΕΣΑΚΕ και ο χορηγός του πρωταθλήματος, Stoiximan.gr σήμερα το πρωί βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος προκειμένου να μοιράσουν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο. Τα κορίτσια θέλησαν να ευχαριστήσουν με το δικό τους τρόπο την «οικογένεια» του μπάσκετ τραγουδώντας ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Ο πρόεδρος του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, Γιώργος Χριστοφοράκης, υποδέχθηκε τις αντιπροσωπείες του ΕΣΑΚΕ (Σταύρος Δουβής, αντιπρόεδρος, Γιώργος Κονδύλης, γενικός διευθυντής), ΣΕΠΚ, ΠΣΑΚ (Μανώλης Παπαμακάριος, πρόεδρος, Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Κομποδιέτας, Σπύρος Γεωργούτσος, Γιάννης Κοροβέσης, Γιάννης Ψαθάς και Κώστας Αλεξανδρίδης, γενικός διευθυντής) και του μεγάλου χορηγού της BasketLeague, STOIXIMAN.GR (Πάνος Κωνσταντόπουλος, διευθυντής επικοινωνίας και μάρκετινγκ).

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας καλωσορίζω στο Χριστοδούλειο ορφανοτροφείο θηλέων» ήταν το αρχικό καλωσόρισμα του προέδρου του Ιδρύματος, Γιώργου Χριστοφοράκη, ο οποίος πρόσθεσε «Μέσα στη γενική παρακμή και κατάπτωση μόνο το μπάσκετ έχει καταφέρει να πηγαίνει μπροστά. Φέτος η παρουσία του μπάσκετ εδώ γίνεται... διψήφια! Είναι η 10η συνεχόμενη χρονιά που μας επισκέπτεστε και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Ευχαριστώ τον ΕΣΑΚΕ, τον ΣΕΠΚ, τον ΠΣΑΚ και την Stoiximan. Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον κ. Αλεξανδρίδη που έχει δώσει την ψυχή του γι αυτό τον χώρο και στον Μανώλη Παπαμακάριο που χαίρομαι που τον βλέπω και πάλι εδώ. Είναι ένα δικό μας παιδί ο Μάνος, και δεν μας στηρίζει μόνο κάθε Χριστούγεννα. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Σταύρος Δουβής δήλωσε: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είναι υποχρέωση να είμαστε εδώ. Το μπάσκετ οφείλει και βρίσκεται κοντά σε αυτό που κάνετε. Όποιος ξέρει την δουλειά που γίνεται εδώ, καταλαβαίνει. Εύχομαι τα καλύτερα για τις μικρές και μεγάλες δεσποινίδες που μεγαλώνουν εδώ. Να είστε πάντα γεροί δυνατοί και να συνεχίσετε το θεάρεστο έργο που κάνετε».

Εκ μέρους της χορηγού του πρωταθλήματος, Stoiximan, ο διευθυντής επικοινωνίας και μάρκετινγκ, Πάνος Κωνσταντόπουλος εξήρε τη δουλειά που γίνεται στο ίδρυμα και τόνισε: «Συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνετε με τα κορίτσια. Stoiximan και ΕΣΑΚΕ είναι συνώνυμο της κοινωνικής προσφοράς. Το μπάσκετ αγάπης βρίσκει τη συνέχεια του στη σημερινή επίσκεψη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τα κορίτσια αλλά και για τους ανθρώπους που στηρίζουν το ίδρυμα. Ο ΕΣΑΚΕ έρχεται 10 χρόνια εδώ, για εμάς είναι η δεύτερη χρονιά μας, όμως είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε στην προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουμε κι άλλους φορείς για να στηρίξουν το έργο που επιτελείτε. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους».

Ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο οποίος δένεται με χρόνιους δεσμούς με το «Χριστοδούλειο» δεν έμεινε μόνο στις καθιερωμένες δηλώσεις αλλά αποκάλυψε ότι στο προσεχές All Star Game θα φιλοξενηθούν κορίτσια από το ίδρυμα. Αναλυτικά ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ υποστήριξε: «Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε εδώ για δέκατη συνεχόμενη χρονιά. Για εμένα είναι εξαιρετικά ιδιαίτερο το Χριστοδούλειο Ίδρυμα, καθώς μας συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί από την γιαγιά μου ως την κόρη μου. Ευχαριστούμε τον ΕΣΑΚΕ και την Stoiximan για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά τους. Θέλω να ευχηθώ στον κ. Χριστοφοράκη καλό κουράγιο για το έργο που έχουν αναλάβει μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που διανύει η χώρα μας. Είναι ιερό καθήκον να επιστρέψουμε στην κοινωνία κάτι από όσα έχουμε πάρει από το χώρο του μπάσκετ. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ανάλογες εκδηλώσεις. Επίσης, θα ήθελα να πω ότι μετά από τέσσερα χρόνια έχουμε τη χαρά να διοργανωθεί και πάλι το All Star Game. Με την ευκαιρία της επίσκεψης μας θα ήθελα να ανακοινώσουμε ότι τα μεγαλύτερα κορίτσια του Ιδρύματος θα τα φιλοξενήσουμε στην Πάτρα το διήμερο του All Star Game. Καλές γιορτές σε όλους».

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software